Svenska kyrkan söker Driftingenjör

 
Svenska kyrkan söker Driftingenjör

Svenska kyrkan i Norrköping, som är ett av de största pastoraten i landet, består av fyra stora församlingar och kyrkogårdsverksamhet. Vårt fastighetsbestånd är brett och består av över 100 byggnader, allt från medeltida kyrkor, församlingshem och kontor till kapell och ekonomibyggnader. Hos oss jobbar ca 250 medarbetare, ca 100 förtroendevalda och flera 100 ideella medarbetare. Tillsammans vill vi bidra till att det är gott att leva och verka i Norrköping. 


FASTIGHETSAVDELNINGEN
Fastighetsavdelningens mål är att tillhandahålla en långsiktig och kostnadseffektiv förvaltning av pastoratets samtliga fastigheter, i samarbete och dialog med verksamheten.
Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med olika typer av byggnader, även en del med kulturhistoriskt skydd. 
Enheten ingår i pastoratets kansli för gemensam administration, ”Kyrkans hus”, med centralt läge i Norrköping.

ARBETSUPPGIFTER
Som driftingenjör har du det övergripande ansvaret för installationsanläggningarna och rapporterar direkt till fastighetschefen.
Det är till stor del ett administrativt jobb, där det gäller att prioritera rätt och se till att saker blir gjorda, istället för att utföra det själv.

  • Ansvara för myndighetsbesiktningar avseende OVK, elrevision och hissar, inkl  åtgärder av anmärkningar
  • Ansvara för energistatistik och uppföljning
  • Upphandling och projektledning av åtgärder i tekniska installationer, såsom ventilation, värme och styr/regler, inom uppsatta tids- och kostnadsramar.
  • Ta fram åtgärdsförslag och beslutsunderlag avseende energieffektiviseringar i fastighetsinstallationer.
KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
  • Driftingenjörsutbildning
  • Flera års erfarenhet av värme- och ventilationstekniska anläggningar och
    goda kunskaper i datorbaserad styr/reglerteknik
  • Erfarenhet av anbudsförfarande och upphandling av tekniska installationer.
  • ”Självgående” med god administrativ förmåga, är serviceinriktad samt bra på att kommunicera och samarbeta med verksamheten. Är van att ta eget ansvar och förblir effektiv tills du uppnått förväntat resultat.
ANSÖKAN
Om du tycker att tjänsten som driftingenjör passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Svenska Kyrkan i Norrköping med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt

Sista ansökningsdag; 19 mars 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Engström på camilla.engstrom@fasticonkompetens.se eller på 0709-400 203

Gå vidare med din ansökan här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb