Tekniskt rådgivare till GVK

 
Tekniskt rådgivare till GVK

Är du i början av din karriär och vill få ett brett kontaktnät inom byggbranschen, entreprenörsföretag och branschorganisationer? Vill du dessutom få en bred kompetens inom installationstekniker, konstruktioner, material, byggjuridik och IT-system? Då är du kanske GVKs nya medarbetare!


GVK är en stiftelse som består av organisationer och företag som verkar för att minska och förebygga antalet vattenskador i de svenska hemmens våtrum genom att arbeta med funktion, installation, teknik och kvalitetssäkring av de auktoriserade företagens arbete. Idag är ca 700 företag anslutna till det frivilliga auktorisationssystem som GVK skapat och intresset för GVKs arbete fortsätter att öka.

I den aktuella rollen erbjuds du en unik möjlighet att bli en av branschens rådgivare. Du får erfarenhet av styrelse-, stiftelse- och organisationsarbete, och tillsammans med dina kollegor fyller du en viktig funktion i att att utveckla branschregler och ge teknisk rådgivning och support till GVKs auktoriserade företag. Du arbetar tvärfunktionellt mot andra delar av byggbranschen och deltar med andra konsulter i utvecklingen av den produkt- och tjänsteportfölj som GVK tillhandahåller. Eftersom utbildning är en viktig del av GVKs arbete, förväntas du också bidra till utvecklingen av olika digitala lösningar för att tillhandahålla moderna och effektiva utbildningar till målgruppen.

För att trivas i rollen tror vi att du har en ingenjörsutbildning. Du har ett par års arbetslivserfarenhet och ett konsultativt och lösningsorienterat arbetssätt. Du vill arbeta i en miljö med omväxlande arbetsuppgifter och drivs av att ständigt fördjupa dina kunskaper och ta dig an nya frågeställningar. Med tanke på GVKs nu pågående digitaliseringsarbete, ställer rollen krav på såväl goda kunskaper som intresse för IT-relaterade frågor.

Som person är du social och relationsbyggande. Du bör ha en väl utvecklad känsla för service och lätt för att skapa förtroende hos dem du möter. Du är nyfiken och prestigelös i ditt samarbete med såväl kunder som kollegor och trivs bra i en konsultativ roll. Visst inslag av resor (främst inom Sverige) kan förekomma i tjänsten.

Vill du veta mer? Kontakta Hanna Eidem på hanna.eidem@talentia.se eller på +46 70 747 53 47. Observera att rekrytering sker löpande. Kontakta gärna Talentia för ytterligare information.

Gå vidare till ansökan

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb