Utvecklingsorienterad inköpare, som vill ta ett nytt kliv i karriären!

 
Utvecklingsorienterad inköpare, som vill ta ett nytt kliv i karriären!

Utvecklingsorienterad inköpare, som vill ta ett nytt kliv i karriären!


VR Track Sweden är en snabbt växande järnvägsentreprenör som bygger och underhåller järnväg från Abisko i Norr till Eslöv i Söder. Vi är specialister inom teknikslagen bana, el, signal och tele. VR Track Sweden ingår i den finska VR Group koncernen. Med en stark ägare, en stor egen maskinpark och landets bästa järnvägstekniker är vi en leverantör och partner att satsa på för framtidens järnväg i Sverige.

I rollen som inköpsansvarig kommer du att arbeta med strategiska inköpsfrågor och processer varvat med operativt stöd åt i våra pågående entreprenader inom Investering och Drift & Underhåll. Du kommer att vara en involverad i ett projekts alla skeden allt från tidiga investeringsanalyser, upphandling, utförande och till avslut och återföringsanalyser. Du kommer att bland annat arbeta med leverantörsbedömningar, kategoristyrning, pris- och kostnadsanalyser och avtal.  En viktig del är också att vara ett stöd i att utbilda personal i linjen inom inköpsområdet och även driva utbildningsinsatser.

Företaget är i en expansiv förändringsprocess som innebär att du som inköpsansvarig kommer att bli ansvarig projektledare för olika förbättringsprojekt inom inköpssegmentet.

Rollen innebär stor påverkan på företagets framtida inköpsfunktion och den inköpsansvarige rapporterar till respektive affärschef inom Investering och Drift & Underhåll.

I tjänsten ingår resor nationellt och internationellt.

Du har
•  Högskoleutbildning ( VoV, Civ ekonom) eller motsvarande kompetens
•  Inköps utbildning typ SILF
•  Lång erfarenhet av inköp i stora entreprenader.
•  Behärskar gällande föreskrifter inom byggbranschen typ AF, AMA, ABM, AB-U.
•  Vana att förhandla 

Du är
Vi söker den som vill ta sitt nästa steg i karriären, gillar att ha många bollar i luften och utmaningar.  Som person är du affärsmässig och en flexibel teamspelare som utför arbete där det behövs.

Du är en strukturerad och noggrann person med god analytisk förmåga. Du har också lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt att du trivs med att driva ditt eget arbete.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid/Tillsvidare
Placeringsort: Stockholm 

Sista ansökningsdag: Intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 maj

För mer information kontakta: Affärschef Lennart Wetterholt tel 0761-34 45 35

Sök jobbet här: www.vrtrack.se.
 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!