Affärsmässig teknikansvarig

 
Affärsmässig teknikansvarig

Framtidens sätt att bygga tillhör byggsystem i trä. Vi startar nu Södra Building Systems och vill bygga vårt team med fem helt nya tjänster för framtidens byggmaterial, CLT. Vill du vara med på resan så är det nu den startar. Vi söker Produktionschef, Produktchef, Projekt- och Marknadsutvecklare, Affärsmässig teknikansvarig och Senior Säljare.

Södra är Sveriges största skogsägarförening med mer än 51 000 skogsägare som medlemmar. Vi är otroligt stolta över att nyligen ha mottagit utmärkelsen som Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Vår verksamhet baseras på förädling av medlemmarnas förnybara skogsråvara. I skogen växer framtiden, nu söker vi dig som vill vara med och växa med oss på Södra. Vår   långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder och ursprung.


Dina arbetsuppgifter

Som Affärsmässig teknikansvarig kommer du att kliva in i Södras allra färskaste produktområde och framtidens byggmaterial, CLT. Det är nu, vi tillsammans, kommer att ta ett steg längre för att skapa förutsättningarna för att bygga högt, i trä. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med flera nyrekryterade där drivkraften är att bli en av Europas ledande leverantörer till byggnation av massivt trä.

I rollen som Affärsmässig teknikansvarig är du tekniskt ansvarig för Södra Building Systems produktportfölj för byggande i massivt trä. Tillsammans med externa partners leder och ansvarar du för utveckling av nytt byggsystem, kostnadsestimat samt kontinuerlig förbättring av erbjudandet av tekniska egenskaper till marknaden. Du kommer att stötta övriga inom organisationen för att bidra till ökad konkurrenskraft gentemot konkurrerande material och lösningar. Här kommer du även att driva kundinriktad produktutveckling, i bland annat BIM och Revit, samt delta i innovationsarbete med nya produkter mot högre höjder.

 

Är det här du?
Vi söker dig som har en uttagen civilingenjörsutbildning eller förvärvad jämförbar utbildning och erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och förståelse för dess behov av tekniska lösningar. Du har god förmåga att omsätta övergripande visioner, värderingar och mål till verklighet samt strukturerat och uthålligt arbeta mot dessa. Du behöver i det arbetet ha en bred teknisk kunskap samt kommersiell förståelse. Du har för vana att kommunicera på engelska i tal och skrift.

Ditt arbete innebär ett nära samarbete tillsammans med övriga i organisationen där målsättningen är att positionerna Södra som Prefered Partner inom massivt byggande i trä. Vi vill skapa en unik kundupplevelse i mötet med Södra där din förmåga att skapa tillit och delaktighet kommer att vara en mycket viktig ingrediens. Andra egenskaper som vi efterfrågar hos dig är beslutsamhet, mod, kommunikativ och lyhörd. För här, här kan du växa in i och upp mot, framtidens byggsystem med oss!

Södra Erbjuder

Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis sjukvårdsförsäkring, friskvårdsersättning, konst- och designklubb, och stugor/lägenheter att hyra.

Placering
Du kommer att vara placerad i Värö där anläggningen för CLT samlokaliseras med Södras massabruk och sågverk för tillgång till grön el och färdig infrastruktur.

Vill du veta mer?
Varmt välkommen med din ansökan senast den 24e maj. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linus Eklund på 072-583 45 31 Vid frågor om verksamheten är välkommen att kontakta rekryterande chef Jörgen Hermansson på 070-328 27 05 eller besöka https://www.sodra.com/buildingsystems. Vill du också på ett snabbt och smidigt sätt ta del av hur vår rekryteringsprocess går till, hittar du den informationen här; Södras rekryteringsprocess

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!