Årets Byggchef 2018

 
Årets Byggchef 2018Vem blir Årets Byggchef 2018?
Det kan ni läsare vara med och påverka.
Chefer på olika nivåer och inom olika delar av branschen kan nomineras. 

Vem blir Årets Byggchef 2018? I år håller vi er läsare lite på halster, då vi flyttat utnämning och prisutdelning till hösten. Det har redan ramlat in flera nomineringar, men än är det inte för sent att anmäla sin favorit till årets tävling, som arrangeras av Byggvärlden ihop med Byggcheferna för nionde året i rad. Fram till den 15 juli går det att komma in med förslag.

Vem som blir årets vinnare kan ni därute vara med och påverka genom att nominera en kollega, chef eller annan som ni tycker är en bra representant för yrkeskåren. Chefer på olika nivåer och inom olika delar av branschen kan nomineras.

Vinnaren ska vara en chef som är skicklig på att driva en byggprocess, både för kunder, det egna företaget och medarbetarna. Samtidigt ska han/hon vara en person som står för förnyelse.

Tävlingen: Årets Byggchef arrangeras av Byggcheferna i samarbete med tidningen Byggvärlden. Syftet är att höja statusen på byggchefsrollen och att locka fler att satsa på ett jobb som byggchef. Fem olika kriterier (Lönsamhet, Kundreaktioner,  Etiskt agerande – externt och internt,  Ledarskap,  Förnyelse)  bedöms av en jury. Referenser väger också tungt.

Tidigare vinnare 2010: Konstantin Spinos, arbetsledare Veidekke. 2011: Magnus Rudén, projektchef AF Bygg. 2012: Sofia Edoff, produktionschef NCC. 2013: Helena Söderberg, projektchef Züblin Scandinavia. 2014: Henrik Bratt, affärsområdeschef Erlandsson Bygg AB. 2015: Eva Torberger, distriktschef Skanska. 2016: Jens Andreasson, arbetschef Svevia 2017: Daniel Pettersson, vd Segermo Entreprenad/NRC Group Sverige.

Jury: Kajsa Hessel, ordförande Byggcheferna, Susanne Bengtsson, chefredaktör Byggvärlden, Liselott Fröstad, advokat och delägare AG Advokater, Sven Klockare, divisionschef Bravida, Charlotte Bergman, vd ELU, Henrik Landelius, Sverigechef NCC Building.

Fram till den 15 juli går det at mejla förslag på kandidater till aretsbygchef@byggvarlden.se

Taggar

Årets byggchef

 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb