Asset Manager

 

Cavendo investerar i kommersiella fastigheter i Stockholm och Helsingfors tillsammans med institutionella kapitalpartners. Vi identifierar förvärvsmöjligheter genom ett starkt kontaktnät och baserat på en robust analys. Vi tillför alltid en aktiv förvaltning till de fastigheter vi förvärvar. För att kunna fokusera och optimera vårt värdeskapande premierar vi större enskilda fastigheter eller fastighetsbestånd.

Cavendo grundades 2014 och förvaltar fastigheter till ett värde om cirka SEK 4,5 miljarder. Bolagets grundare och tillika ägare har en mångårig gemensam bakgrund och erfarenhet från förvärv och förvaltning av kommersiella fastigheter i Norden. Kapitalbasen utgörs av europeiska och nordiska pensionsfonder samt internationella private-equity bolag.

Cavendo är ett entreprenörsdrivet företag med 8 anställda där handlingskraft, enkelhet och affärsmannaskap är ledord.

Vill du vara en del i ett snabbt växande och entreprenörsdrivet bolag? Cavendo söker nu en erfaren Asset Manager för att utöka sin förvaltningskapacitet i Stockholm. Hos Cavendo kommer du arbeta i en familjär och entreprenörsdriven miljö där alla samarbetar och supporterar varandra. Företaget är i en mycket stark tillväxtfas vilket skapar möjligheter.

Du blir en del av en ambitiös, sammansvetsad och prestigelös organisation. Vidare kommer du att arbeta nära ledningen, nära affären och med korta beslutsvägar. Cavendos kontor är centralt beläget på Birger Jarlsgatan Stockholm.

Skapa värde i Cavendos Stockholmsportfölj
Cavendos svenska verksamhet är inriktad mot Stockholm. Vi tror på Stockholms långsiktiga tillväxt och här befinner vi oss nära våra fastigheter och hyresgäster. Personen vi söker har ett stort engagemang och trivs i våra fastigheter och nära våra hyresgäster. Hyresgästerna finns inom handel, bostäder, kontor och samhällsservice, du får därmed gärna ha erfarenhet från flera av de här segmenten.

Du har en teknisk förståelse men är framförallt kommersiell, tar egna initiativ och är en skicklig förhandlare. Du kommer tidigt att tilldelas ett stort förtroende. På Cavendo eftersträvas ett bra samarbetsklimat med nära understöd och erfarenhetsutbyte mellan kollegor i olika roller.

I huvudsak kommer dina arbetsuppgifter bestå i att:
  • Genomföra hyresförhandlingar
  • Uppföljning av affärsplaner
  • Ansvara för budget- och resultat på fastighetsnivå
  • Leda mindre ombyggnationer och projekt
  • Vara beställare mot samt styra externa tjänsteleverantörer


Är det här du?
Vi värdesätter din personliga karaktär, ditt engagemang och din arbetskapacitet. För att ha framgång i rollen är du affärsorienterad och har samtidigt ett processinriktat arbetssätt med stor erfarenhet av att arbeta efter tydliga affärsplaner och budgetar. Du trivs med hyresgästkontakter och är trygg i förhandlingsarbetet. Du har troligtvis en akademisk utbildning eller likvärdig eftergymnasial utbildning inom fastighet samt har flera års erfarenhet i liknande roll, gärna från ett fastighetsägande bolag.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Cavendo med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 20 december 2020.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se


 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!