Nyheter

Betong-Jessika vs <br></br> Filip och Fredrik

Jessika Brännström är inte bara betongarbetare och gammal bergsprängare, hon är tv-kändis också. Visserligen fick hon spö i tävlingen Vem kan slå Filip och Fredrik men hänger inte läpp. <br></br> — Dagen efter tävlingen var jag helt knäckt men

Alla som tittar på Kanal 5 har nyligen kunnat följa betongarbetaren Jessika Brännströms kamp mot hela Sveriges manliga skämtduo Filip och Fredrik i programmet Vem kan slå Filip och Fredrik. I 15 grenar kämpade hon tappert i allt från hästridning till brottning, men förlorade till slut. Inte minst för att hon utsattes för något hon avskyr.

— Ja, i en gren tvingades hålla andan under vattnet vilket jag verkligen inte tycker om. Jag vart alldeles förstörd efteråt.

Hur hamnar en betongarbetare i ett program som detta?
— Det var en kompis som anmälde mig och jag är ju en tävlingsmänniska så det kändes roligt.

Hade du nytta av ditt yrke i tävlingen?
— Javisst, jobbet har gjort mig stark fysiskt och psykiskt. Dessutom innehåller jobbet en massa utmaningar varje dag som gjort att jag har en massa jävlaranamma i mig.

Du är inte bara betongarbetare utan gruppträningsinstruktör, massör och personlig tränare också. Kan du förklara för oss dödliga hur du hinner med allt?
— Ha, ha. Jag är siminstruktör också. Jag hinner med allt för att jag är en aktiv människa och tycker att det är himla kul . Dessutom jobbar jag på min mans företag så vi har förståelse för hur dagarna kan se ut.

Slutligen, vem är snällast, Filip eller Fredrik?
— Filip är kanske lite lugnare och snällare, men båda var väldigt snälla mot mig.