Betong-Jessika vs <br></br> Filip och Fredrik

Betong-Jessika vs
<br></br> Filip och Fredrik
Jessika Brännström är inte bara betongarbetare och gammal bergsprängare, hon är tv-kändis också. Visserligen fick hon spö i tävlingen Vem kan slå Filip och Fredrik men hänger inte läpp. <br></br> — Dagen efter tävlingen var jag helt knäckt men

Alla som tittar på Kanal 5 har nyligen kunnat följa betongarbetaren Jessika Brännströms kamp mot hela Sveriges manliga skämtduo Filip och Fredrik i programmet Vem kan slå Filip och Fredrik. I 15 grenar kämpade hon tappert i allt från hästridning till brottning, men förlorade till slut. Inte minst för att hon utsattes för något hon avskyr.

— Ja, i en gren tvingades hålla andan under vattnet vilket jag verkligen inte tycker om. Jag vart alldeles förstörd efteråt.

Hur hamnar en betongarbetare i ett program som detta?
— Det var en kompis som anmälde mig och jag är ju en tävlingsmänniska så det kändes roligt.

Hade du nytta av ditt yrke i tävlingen?
— Javisst, jobbet har gjort mig stark fysiskt och psykiskt. Dessutom innehåller jobbet en massa utmaningar varje dag som gjort att jag har en massa jävlaranamma i mig.

Du är inte bara betongarbetare utan gruppträningsinstruktör, massör och personlig tränare också. Kan du förklara för oss dödliga hur du hinner med allt?
— Ha, ha. Jag är siminstruktör också. Jag hinner med allt för att jag är en aktiv människa och tycker att det är himla kul . Dessutom jobbar jag på min mans företag så vi har förståelse för hur dagarna kan se ut.

Slutligen, vem är snällast, Filip eller Fredrik?
— Filip är kanske lite lugnare och snällare, men båda var väldigt snälla mot mig.

Relaterade artiklar

Hög efterfrågan på arbetskraft inom bygg
”Stänger vi dörrarna får byggsverige stora problem”
Fyra av tio byggföretagare vill anställa fler nästa år
Ökad flexibilitet för företagen i nya arbetsrättsförslaget