Bonava söker projektansvarig för hyresrätter

 
Bonava söker projektansvarig för hyresrätter

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 17 miljarder kronor år 2020. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm. Läs mer på bonava.se.

Har du erfarenhet av hyresrätter och vill vara med och driva hyresrättsprojekt efter de överlämnats till kund? Sitter du med massa kreativa idéer om hur Bonava kan vidareutveckla sin affär för bästa kundnytta? Känner du igen dig som en person som både kan leda och samverka samt har en gedigen teknisk förståelse? Då kan tjänsten som projektansvarig hos Bonava vara nästa steg för dig!

Din roll
I rollen som projektansvarig har du det övergripande ansvaret för ett antal hyresrättsprojekt. Det är du som driver och leder projekten från godkänd entreprenad till ansvarstidens utgång. Därmed ansvarar du för projektens helhet vilket innebär regelbunden kontakt med leverantörer, entreprenörer, kunder och kundernas fastighetsförvaltare.

Du är också kontaktperson för Bonavas kunder i garantifrågor och hanterar självständigt projektens planering och ekonomi genom kontinuerlig kostnadsuppföljning.

I arbetsuppgifterna ingår utredningsarbete och hantering av ärenden, både av teknisk och juridisk karaktär i samarbete med andra funktioner inom kundservice och Bonava. En viktig del av arbetet är också erfarenhetsåterföring, att bidra med din kompetens och återkoppla analyser och slutsatser av projekten till berörda delar inom Bonava. I rollen ingår även att förvalta Bonavas investeringar i obebyggd mark.

Tjänsten är placerad på kontoret i Stockholm. Bonavas hyresrättsprojekt finns inom hela Sverige, vilket innebär att det förekommer vissa resor i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som har tekniska byggkunskaper, stort kundfokus och som vill vara med och utveckla Bonavas organisation och arbetssätt samtidigt som du är mån om att bidra till att optimera Bonavas affär.

För att kunna leverera i rollen som projektansvarig ser vi att du är byggingenjör eller har liknande utbildningsbakgrund. Du har tidigare erfarenhet som projektledare, projektchef eller fastighetsförvaltare med fokus på vad som är bäst för projektets lönsamhet. Vidare är du van att hantera generella avtal och är kunnig inom entreprenad- och hyresjuridik.

Det är starkt meriterande om du även har tidigare erfarenhet från nyproduktion och hyresrättsprojekt, antingen från beställarsidan, entreprenörsledet eller fastighetsförvaltning.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi kommer fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen som projektansvarig tror vi att du är självgående och aktivt arbetar mot uppsatta mål. Du uppskattar att bidra till affärsområdet och når uppsatta mål med goda resultat. Med en framåtriktad handlingskraft driver du projektarbetet med stort engagemang och kundfokus.

Kanske identifierar du dig själv som något av en strukturerad idéspruta? Eller så ser du dig själv som en person som tycker det är spännande att hitta lösningar där andra ser hinder. Oavsett vilket finner du det givande att hitta kreativa vägval i en samordnande roll. Man måste inte hoppa över hindret bara för att det är den vanligaste lösningen. Vad händer om vi flyttar på det, river det, eller byter väg?

Det krävs att du har god samarbetsförmåga och erfarenhet av att bygga långsiktiga relationer. Du gör inte skillnad på människor och värnar det goda samarbetet. Att odla relationer är något du tycker är intressant, men också ser som en trevlig och naturlig del i din arbetsvardag. Din sociala förmåga medför att du även är en duktig kommunikatör både muntligt och skriftligt.

Tack vare dina tidigare erfarenheter och lärdomar är du trygg i din roll, pedagogisk i dialog med kunder och duktig på att lyssna in behov för att skräddarsy lösningar.

Bonava erbjuder dig
På Bonava utmanar de sig varje dag och drivs av en passion för att skapa hem och lyckliga grannskap för fler. Hos Bonava strävar man mot höga mål och har samtidigt väldigt kul på vägen. Detta är ett stort internationellt företag med en familjär känsla och tillsammans kan Bonava erbjuda ett brett utbud av kompetens. Fokus för verksamheten är att skapa attraktiva bostäder av hög arkitektonisk kvalitet till rimliga priser.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som erfaren projektansvarig passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Bonava med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2021-03-26.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult
Jeanette Kanka på jeanette.kanka@fasticon.se eller 072-389 99 75.


Sök tjänsten här


Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se


Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!