Bygg din framtid som Regionchef på JSB

 
Bygg din framtid som Regionchef på JSB

JSB är ett privatägt byggföretag i ständig utveckling som arbetar med entreprenader, byggservice och egna projekt i främst Blekinge, Kronoberg, Kalmar, Skåne och Mälardalen. Vår vision är att på våra lokala marknader vara den ledande projektpartnern inom entreprenader och byggservice. Omsättningen uppgår till ca 2 miljarder kronor 2018 och vi har 300 anställda. JSB-gruppen består av fyra affärsområden; Entreprenad, Byggservice, JSB bostad samt JSB bostadsutveckling. Därutöver driver vi nystartade Minjar som är vår projekteringsgrupp med egna konstruktörer.

Bygg din framtid som Regionchef på JSB.
Som Regionchef hos oss är du direkt underställd VD och den som leder arbetet och utvecklar hela JSB:s affärsverksamhet i Skåne, vilket innebär byggentreprenad, byggservice och egna projekt. För att vara tydliga, det är ett krävande jobb med stort ansvar som kräver ett brett kunnande. Å andra sidan får du ett roligt, stimulerande och utvecklande jobb med god hjälp av många kompetenta kollegor som är bärare av en företagskultur som värdesätter hållbarhet, mångfald, positiva upplevelser samt fokus på våra två viktigaste resurser; våra medarbetare och våra kunder.

Om du är den vi tror att du är så kommer du snabbt att bilda dig en uppfattning om vad som krävs. Bredden på uppdraget gör att det kan bli lång läsning men här följer några av dina prioriteringsområden:
• Du ingår i ledningsgruppen och bidrar i strategiska frågor gällande hela JSB-koncernen.
• Du bygger affärsdrivande relationer och är företagets ombud i entreprenader och byggservice.
• Du ansvarar för resultat- och kassaflöde, marknadsanalyser och prognoser.
• Du ansvarar för att leda, planera och utveckla verksamheten mot fastställda mål.
• Du ansvarar för kvalitet, miljö, arbetsmiljö.

Till din hjälp har du entreprenad- och byggservicechefer som rapporterar direkt till dig.

Allt börjar med insidan
I dagsläget omsätter JSB i Skåne ca 550 Mkr per år. En siffra som vi siktar på att fördubbla inom fem år. Det är ett offensivt mål. Men fullt rimligt. Eftersom du har ett övergripande ansvar för att driva och utveckla projekt från start till målgång, och därmed svarar för regionens ekonomiska och produktionsmässiga mål så är din roll betydande.

Du är dock inte ensam, för här gör vi saker tillsammans. Vi värderar samarbete högt och du är en nyckelspelare som har förmågan att bygga en vinnande organisation och ett starkt team i sann JSB-anda. I regionen finns två kontor, Malmö och Kristianstad, med omkring 50 respektive 30 medarbetare.

Livet på utsidan
Kulturen inom JSB präglas av ett starkt engagemang, god stämning, frihet under ansvar, höga möjligheter att påverka och snabba beslutsvägar. Det är något som du även tar med dig i kund- och leverantörsrelationer. Du kommer att ha frekvent kontakt med såväl privata som offentliga kunder där du leder gruppen med affärsmässig hand. Givetvis för att leverera ett fläckfritt resultat med bibehållen hög kundnöjdhet, men också för att växa mot de långsiktiga målen.

Din verktygslåda
Du har sannolikt många färdigheter. Med en akademisk bakgrund som byggnadsingenjör, eller motsvarande erfarenhet från liknande roll, samt minst fem års branscherfarenhet från ledande befattning i en affärsdrivande roll har du god förståelse och förmåga att leda byggproduktion och byggprojekt.

Ingen kan allt. Inte du. Inte vi. Vi förutsätter dock att du är en starkt försäljningsinriktad och affärsdrivande person som skapar och bygger långsiktiga relationer. Ditt trovärdiga sätt att agera gör att både kunder och medarbetare snabbt får förtroende för dig och du är absolut inte rädd för att fatta både bekväma som mer obekväma beslut.

Börja ditt framtidsbygge nu
Är du redo att självständigt driva ditt egna affärsområde i en expansiv region? Vill du vara med och påverka JSB-koncernens framtid och resa? Lockas du av att arbeta i ett växande byggbolag med en tydlig expansionsplan och stort fokus på kundnöjdhet? Då hoppas vi att få läsa din ansökan inom kort.

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Ansökan sker genom att du registrerar dig via formuläret längre ner på sidan. Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester som urvalsverktyg. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefine Persson, josefine.persson@badenochandclark.se eller 0736-84 70 39.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 8 april men tillämpar i denna process löpande urval.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här
 

 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!