Byggprojektledare som vill bygga Dagab Inköp & Logstik AB in i framtiden

 
Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Läs gärna mer på www.dagab.se

Har du som roligast när du får jobba med mixen av små och enklare byggprojekt som tekniktunga och väldigt stora projekt? Vill du utvecklas och samtidigt bidra med din kompetens? Vill du arbeta i ett företag med stort hållbarhetsfokus? Vill du var med och bygga upp en ny avdelning tillsammans med ett kompetent gäng med driv och god kamratanda? Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra? Ja då är vi kanske rätt för varandra och vi ser fram emot din ansökan.

Tjänsten
Som byggprojektledare hos Dagab agerar du som beställarombud och ansvarar självständigt för att upphandla, budgetera, sätta tidplan samt följa upp under byggprojekten av utbyggnader, ombyggnader, anpassningar och nybyggnationer. Vid stora nybyggnationer är du med från tidiga skeden för att sedan ta över ansvaret från projekt- och utvecklingschefen vid produktionsfasen. Du fungerar även som intern expert och agerar brygga mellan externa partners och verksamheten samt stöttar fastighetschefer i upphandling och kravställarfrågor.

Dagab har flera stora spännande nybyggnadsprojekt på gång. I Göteborg, Helsingborg och Bålsta ska det byggas helt nya lager samt genomföras omfattande utbyggnader.

Avdelningen är ny och håller på att byggas upp vilket förutsätter att man arbetar som ett team tillsammans. Det ingår resor i tjänsten, uppskattningsvis ca 1 dag/vecka. Dessa planerar och styr man själv. Tjänsten är placerad på Dagabs huvudkontor på Norra Stationsgatan 80 C i Stockholm. Du rapporterar till projekt- och utvecklingschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Utreda, budgetera och sätta tidplan
 • Upprätta och säkerställa kravspecifikationer
 • Förhandla och handla upp entreprenader (AB, ABT)
 • Handla upp och beställare av konsulter (ABK)
 • Aktivt följa upp projekt, kostnader och utförande
 • Styra, leda och kontrollera leverantörer och konsulter inom byggprojekt
 • Ekonomisk uppföljning och rapportering
 • Myndighetskontakter och ansökningar av nödvändiga tillstånd
 • Medverka i avdelningens utveckling, mål och verksamhetsplanering
 • Utvecklingen av processer, rutiner och metoder för styrning och uppföljning av projekt


 • Erfarenhet och kvalifikationer:
 • Högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet
 • Minst 3 års erfarenhet som byggprojektledare av bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt. Gärna från logistik-, industri- och/eller handelsfastigheter
 • Bred kompetens, erfarenhet av både teknik, entreprenadjuridik och ekonomi
 • Drivit projekt från ax till limpa (från tidiga skeden till överlämning till förvaltningen)
 • God teknisk kompetens. Gärna inom automation, energieffektiviseringar, kyla/värme och tempererade zoner God beställar- och förhandlingskompetens
 • Mycket goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel och Powerpoint.
 • Körkort


 • Personliga egenskaper
  I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som byggprojektledare hos oss måste du vara samarbetsorienterad, ansvarsfull och strukturerad då du organiserar och planerar ditt arbete självständigt. Du är resultatorienterad och engagerad och gör vad som krävs för ett gott resultat. Vi ser att du har lätt för att kommunicera med många olika typer av människor och löser problem utan att missa det långsiktiga perspektivet.

  Ansökan
  Om du tycker att tjänsten som byggprojektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Dagab Inköp & Logistik AB med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-05-31.

  Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Wretmanjeanette.wretman@fasticon.se eller på 070-898 68 25.

  Välkommen med din ansökan!

  Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

  Lediga jobb

  Visa alla lediga jobb
   
  Har du ett nyhetstips?
  Tipsa redaktionen!
  E-posta info@byggvarlden.se
   

   

  Relaterade artiklar

  Prenumerera

  Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
  Anmäl dig här!