Byggservicechef till BTH Bygg AB

 
Byggservicechef till BTH Bygg AB

På BTH Bygg ser vi medarbetarens kompetens och engagemang som bolagets största tillgång. Genom att värna om en öppen dialog och korta beslutsvägar är alla medarbetare på BTH Bygg delaktiga i att utveckla och forma en framgångsrik verksamhet, präglad av omtanke, glädje och respekt.

Om tjänsten
Som Byggservicechef på BTH Bygg ansvarar du för att driva både små och stora projekt inom ett eller flera ramavtal där fokus ligger på att bygga långsiktiga relationer med kunder. Du ingår i vår byggserviceavdelning och rapporterar direkt till ansvarig arbetschef.

Du arbetar självständigt med att skapa lönsamhet i avtalen samtidigt som du kontinuerligt kan bolla idéer och arbetssätt med flera erfarna och kompetenta kollegor. Följaktligen får du möjlighet att sätta din prägel på verksamheten och skapa förutsättningar för framgång i projekten, med en erfaren organisation omkring dig.

I rollen som Byggservicechef är arbetsdagarna väldigt varierande. Vissa dagar sitter du och räknar på jobb och säkerställer att hantverkarna som du har personalansvar för har dagarna fyllda med uppgifter. Andra dagar är du ute hos kunden för att följa upp genomfört arbete och kommer med förslag på fler potentiella projekt. Återkommande är fokus på att skapa mervärde för kunden där kommunikation och proaktivitet är nyckelkomponenter för en bra affär, för alla inblandade parter.

Du som söker
Vi tror att du har en bred erfarenhet från byggbranschen, där du idag kanske har en liknande roll eller driver eget företag.

För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för att göra affärer och driva projekt. Du är lyhörd mot både beställare, egen personal, underleverantörer och interna kontaktpersoner. Du är affärsorienterad, duktig på kundkontakter samt att driva flera projekt parallellt. Då det i tjänsten ingår resultat- och budgetansvar är ett gott affärsmannaskap hos dig som Byggservicechef ytterst betydelsefullt.

Om du vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med kollegor och chefer i ett väletablerat och växande bolag kommer du att trivas hos oss. På BTH Bygg arbetar du tätt tillsammans med närmsta chef, kollegor, koordinator och leveransteam, där vi anser att teamwork är nyckeln till framgång.

Ansökan
BTH Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för personligt engagemang och initiativtagande. Hos oss får Du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en expanderande marknad. Vi månar om att erbjuda en attraktiv arbetsplats och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Är du vår näste Byggservicechef? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktpersoner
Anders Carlsson
HR-Koordinator
08-54473687
rekrytering@bthbygg.se

Ansök här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!