Byggvärlden gör Nordbyggs officiella mässtidning

 
  • Byggvärldens monter från Nordbygg 2018. Foto: Anette Jansson-Bougt.

    Byggvärldens monter från Nordbygg 2018. Foto: Anette Jansson-Bougt.

  • Peter Söderberg, projektchef Nordbygg. Foto: Susanne Bengtsson

    Peter Söderberg, projektchef Nordbygg. Foto: Susanne Bengtsson

Föregående
Nästa
 
Nu är det klart att Byggvärlden får göra den officiella mässtidningen inför Nordbygg som äger rum i april nästa år.
– Tidningens format och målgrupp och vår goda erfarenhet av tidigare samarbeten var avgörande, säger Peter Söderberg, projektchef för Nordbygg.  

Byggvärlden och Stockholmsmässan har utökat sitt samarbete. Till Nordbygg 2020, som äger rum 21-24 april, kommer Byggvärlden att producera den officiella mässtidningen, som distribueras i extra stor upplaga inför mässan samt delas ut till besökare på mässan. Information om mässhallar, utställare och seminarier kommer att finnas i programmet, liksom nyheter som är kopplade till den stora byggmässan och dess utställare.

– Tidningens format och målgrupp och vår goda erfarenhet av tidigare samarbeten var avgörande. Jag ser fram emot vårt fördjupade samarbete när Byggvärlden blir vår officiella mässtidning, säger Peter Söderberg, projektchef för Nordbygg.

Byggvärlden kommer även att ha monter i entréhallen samt delta i flera olika arrangemang under Nordbygg-veckan. Som vanligt kommer Byggvärlden att erbjuda en löpande nyhetsbevakning i de olika kanalerna.

– Att medverka på Nordbygg är en självklarhet för oss. Eftersom det är Norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen så ska det bli otroligt spännande att se vilka nyheter utställarna presenterar. Vi kommer att bevaka mässan alla dagar och ha vår redaktion på plats, säger Mia Björk, marknads- och upplagechef på Svenska Media. 

Nordbygg är norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. Mässan arrangeras på Stockholmsmässan och samlar cirka 900 utställande företag och drygt 48 000 besökare.

Taggar

Nordbygg

 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se