Event

Dags för årets mötesplats med fullt fokus på bostadsfastigheter

Stora Bostadsdagen arrangeras 12 oktober på Grand Hotel i Stockholm.
Stora Bostadsdagen arrangeras 12 oktober på Grand Hotel i Stockholm. Foto: Istock

Den 12 oktober på Grand Hotel i Stockholm är det dags för Stora Bostadsdagen – branschens främsta seminarium med 100%-igt fokus på marknaden för bostadsfastigheter.

Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Säkra din plats här (https://fastighetssverige.se/stora_bostadsdagen_sthlm/anmalan) !

Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre! Ange koden ”4 för 3” i rutan Kampanjkod vid anmälan.
(Anmälan stänger fredag 6 oktober)

Du ser hela programmet här (https://fastighetssverige.se/stora_bostadsdagen_sthlm/program) och läser mer om de medverkande talarna här (https://fastighetssverige.se/stora_bostadsdagen_sthlm/medverkande).

Nytt för i år är också att seminariet följs av ett trevligt branschmingel.

Stora Bostadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Stockholm Business Region.

Partnerföretag är: Causey Westling – läs mer om dem här (https://fastighetssverige.se/stora_bostadsdagen_sthlm/partners)