Driven och affärsinriktad projektledare till Byggnadssmide i Huddinge

 

Byggnadssmide ingår i smideskoncernen Blixtljuset Invest AB, som erbjuder helhetslösningar inom byggnadssmide, stålkonstruktioner och reparationer. Projektspecifikt enligt kundens önskemål så tillverkar och monterar vi exempelvis stålstommar, ståltrappor, skärmtak och räcken osv. Koncernen grundades år 1981 och innefattar i dag 6 verkstäder som geografiskt sett är placerade både norr och söder om Stockholm samt i Uppsala. Den geografiska spridningen gör att vi hela tiden finns nära våra kunder samt ökar möjligheter till intern rörlighet. Vi samarbetar både med stora och medelstora byggbolag. Hela koncernen består av 130 anställda varav 17 stycken jobbar på Byggnadssmide.

Nu söker vi en projektledare som vill vara med på en expansiv resa i en spännande bransch och som är intresserad av att bli specialist inom sitt område och präglas av en varierande vardag. Vill vara en del av ett dynamiskt, prestigelöst företag där beslutsvägarna korta? Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som projektledare kommer du att vara en central del av bolagets tillväxtresa. Du blir väl insatt i alla processer och har breda kontaktytor både internt och externt. Målet är att du ska driva egna projekt, från förfrågan till slutgiltig produkt, inklusive den arbetsledning, kundkontakt och administration etc. som det innebär. Du samverkar dock tätt med dina kollegor i en kultur som präglas av laganda. Arbetsuppgifterna sträcker sig högt som lågt och vi hjälps åt. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

 • Räkna på anbud.
 • Beställa material (rätt material, rätt mängd osv.)
 • Koordinering transporter och tidscheman.
 • Samordning kring smeder, leverantörer och kunder för att leverera.
 • Relationsskapande med befintliga och nya kunder
 • Vara delaktig i bolagets fortsatta utvecklingsarbete

Din profil:

För att trivas i rollen som projektledare tror vi att du känner igen dig i nedan punkter och beskrivning.

 • Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område, såsom smide, bygg eller industri.
 • Du har någon form av erfarenhet från smidesbranschen sedan tidigare.
 • Du har mins 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Du behärskar svenska flytande i både tar och skrift.
 • Du har goda kunskaper i Officepaketet.
 • Du innehar B-körkort.

Vidare är du en uthållig och lyhörd problemlösare med god social förmåga. Du drivs av helhetsansvaret, tycker om att samverka med andra och trivs i en flexibel organisation. Vidare har du en ”administrativ entreprenörsådra”, förespråkar ett engagerat ledarskap och förstår vad som krävs för att leverera med god kvalité. 

Känner du dig träffad?

Urval sker löpande och befattningen kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor kring tjänsten och processen besvaras av vår HR-ansvarig Diana Eklöf på diana@blixtljuset.se alternativt på 0736 64 35 38.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!

 
 
 
 
 
-->