Dynacon Construction söker platschef

 

Är du en erfaren platschef inom bygg som är sugen på nya utmaningar? Dynacon Construction fortsätter växa och behöver nu dig!

Du är en engagerad lagspelare med stort driv som ser möjligheter i utmanande situationer och trivs att jobba i en föränderlig arbetsmiljö.

Dynacon har etablerat sig stabilt i Kalmar och visat sig vara en långsiktig aktör hos många kunder. Företaget står inför spännande utmaningar och högaktuella byggprojekt och behöver fler platschefer. Som platschef blir du en av nyckelpersonerna för bolaget och dess framtid i Kalmar.

Som platschef på Dynacon leder och planerar du arbetet på byggarbetsplatsen. Du ansvarar för hela genomförandet, budget samt arbetsmiljön. I ditt dagliga arbete sköter du kontakten med kunden, ansvarar för de egna resurserna och underentreprenörer. Du håller byggmöten, kundmöten och ansvarar för inköp och arbetsdelegering. Rollen innebär samordning både internt och mot produktion.

Dynacon erbjuder dig som platschef en spännande och utvecklande roll där du blir en viktig funktion i bolaget med möjlighet att påverka och arbetar nära ledningen. I rollen som platschef är det viktigt att din personlighet stämmer väl in med bolagets värderingar och att du har de rätta kvalifikationerna.

Kvalifikationer

Vi söker dig med goda ledaregenskaper och som trivs med att arbeta mot gemensamt uppställda mål. Som person kan du se helheten såväl som detaljerna och kan planera och organisera projekt från start fram till färdigställande med hög kundnöjdhet. Du är öppen och kommunikativ och bidrar till att skapa en god arbetsmiljö för dig själv och för dina kollegor.

Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet, det är meriterande med högskoleutbildning inom bygg eller liknande. Du har några års erfarenhet som platschef i större projekt, eller så jobbar du med mindre projekt och vill växla upp. Dynacon vill vara en arbetsgivare som matchar din profil och kompetens mot våra uppdrag, för att du ska utmanas och trivas med ditt jobb.

Om arbetsgivaren

Dynacon Construction Kalmar AB leds av Jonas Eliasson och är den yngsta delen av koncernen Dynacon Construction som är etablerade i Kronoberg/Växjö och Blekinge. Vi har byggt ut Kalmar Tingsrätt, byggt ny ÅVC åt KSRR, nytt parkeringshus åt KIFAB vid Friskis o Svettis. Pågående projekt är 56 lägenheter i ett 14-våningshus samt 64 lägenheter vid Karlssons Äng, 232 lägenheter i Snurrom mm.

Dynacon Construction AB startades år 2010 av kvartetten Håkan Stjernqvist, Lars Molander, Kent Kristensen och Magnus Carlsson. Alla har arbetat i byggbranschen under lång tid och har en stor erfarenhet av att driva byggprojekt. Under våren 2011 startades Dynacon Construction Blekinge upp med Joakim Andersson och Christer Willysson som delägare och 2016 startade man upp sin verksamhet i Kalmar.

Dynacons affärsidé är att inom de tre områdena: byggentreprenad, byggservice och projektutveckling utveckla ett värdeskapande och gränsöverskridande samarbete tillsammans med kunder, leverantörer och medarbetare

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Dynacon med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR.

För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Salebäck på telefon 072-337 74 55 eller e-post marie@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!

 
 
 
 
-->