Entreprenadingenjör, Uppsala

 
Entreprenadingenjör, Uppsala
I rollen som Entreprenadingenjör ger vi dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt, med varierande, inriktning och storlek. Arbetet innebär ett stort ansvar för projektens resultat och lönsamhet. Du kommer att arbeta med bl.a. inköp, planering, projektekonomi (budget, ÄTA, slutkostnadsprognoser) och medverkar vid bygg- och ekonomimöten.

Hos oss kommer du in i ett familjärt företag som aktivt satsar på sina medarbetare. Vi har som ambition att vara en av branschens bästa arbetsplatser och är ett modernt och nytänkande byggföretag som befinner sig i en spännande fas.

Vem är du?
Du har ett genuint intresse för byggbranschen och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas i rollen. Vi söker dig med några års dokumenterad erfarenhet ifrån liknande roll/arbete. Du är van vid att ta ansvar för- och följa upp både ekonomi, arbetsprocesser och tider. Vidare är du en flexibel och strukturerad person som är van vid att arbeta i högt tempo.

Som person är du analytisk, strukturerad och noggrann och du trivs att arbeta i lag. Hos oss arbetar nära platschefen, arbetsledare och arbetschef.

Vi erbjuder
Här på Oljibe erbjuds du en plats i en organisation med stor delaktighet, frihet under ansvar, varierande och intressanta projekt, kompetensutveckling och goda karriärmöjligheter. Detta är bidragande orsaker till varför vi har så många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är ett företag som utvecklas med våra anställda och vi är övertygade om att hårt arbete och att ha kul på jobbet går hand i hand. Vi tror också att man mår bra av att sätta heder i sitt yrke och att vara stolt över det man är duktig på. Våra ambitioner för dig som jobbar här är höga. Och vi tror att du vill utnyttja det för att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Information och ansökan
Ort: Uppsala med omnejd
Anställning: Heltid

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig, Hjalmtyr Daregård, hjalmtyr.daregard@oljibe.se
Sök redan idag då urval sker löpande.

Om Oljibe
Oljibe är ett entreprenadföretag som i nära samverkan med kunden levererar general- och totalentreprenader med inriktning mot industri, kommersiella lokaler, kontor/hyresgästanpassningar och samhällsbyggnader. Familjeföretaget med anor sedan 1950 omsätter cirka 500 mkr med verksamhet i Stockholm, Uppsala och Södertälje. Vi bygger förtroenden


Sök tjänsten här


Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!