"Ett enkelt beslut!"

 
Detta är en annons från Festool Business Lease.

Ett av många företag som har upptäckt fördelarna med Festool Business Lease är Kungsbacka Tak & Bygg. Företagets VD Adam Goffe behövde inte fundera många sekunder när han fick höra talas om konceptet.

– Som professionella och hårt arbetande hantverkare vill vi naturligtvis arbeta med verktyg av högsta möjliga kvalitet. Verktyg som vi kan lita på och som varje dag hjälper oss att producera förstklassiga arbetsresultat. Festool är ju lite dyrare att köpa in men tack vare Festool Business Lease så kan vi utan stora investeringar köpa in de bästa verktygen till våra anställda. Kampen om kompetenta medarbetare i byggbranschen ökar dessutom hela tiden, och vi ser det som en konkurrensfördel att kunna erbjuda Festool till våra duktiga hantverkare.

Festool Business Lease är en lösning som inkluderar allt du behöver när det gäller elverktyg. Stolta medarbetare och bättre resultat får du på köpet. Lösningen ger ditt företag möjlighet att använda Festool-verktyg till en låg och fast månadskostnad. Stöldförsäkring och reparationsservice inklusive fri frakt ingår i 36 månader. Optimal totalekonomi uppnås genom att verktygen köps ut till ett lågt restvärde efter 36 månader, så att de kan fortsätta användas i företaget i många år framöver. Festool Business Lease sker i samarbete med Siemens Financial Services.

- Jag ser det också som en stor fördel, fortsätter Adam Goffe, att precis som jag vet vad en snickare kostar i lön varje månad och vad hans eller hennes bil kostar per månad så vet jag nu även vad verktygen kostar varje månad. På så sätt blir det lättare att räkna med verktygskostnader när vi lämnar offerter, vilket annars lätt glöms bort.

Festools Business Lease-kalkylator
Vad kostar verksamhetens verktygspark per månad? Vad kostar det att investera i verktyg till en nyanställd? Nu är det slut med gissningslekar. Med Festools
smarta kalkylator bygger du snabbt och lättöverskådligt verksamhetens verktygspark.

www.festool.se/festoolbusinesslease

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!

 
 
 
 
-->