Gemensamt spadtag för Eds Ängar

 
Gemensamt spadtag för Eds ÄngarSpadtag för Eds Ängar i Upplands Väsby. Nu startar Besqab byggandet av ännu en etapp i Upplands Väsby med 55 nya villor, kedjehus och radhus i bostadsrättsform. Kommunstyrelsens ordförande i Upplands Väsby, Mathias Bohman (S) och Besqabs vd Anette Frumerie, tog ett gemensamt första spadtag för det nya området.

I en vacker sluttning, vid Eds Allé nära Edssjön bygger Besqab ytterligare en etapp i Upplands Väsby. Detta nya kvarter, Eds Ängar, består av 55 välplanerade villor, kedjehus och radhus i bostadsrättsform. Projekteringen är klar och markarbeten pågår.

– Besqab har precis färdigställt en första etapp med 30 villor vid Prästgårdsvägen, där alla hus är sålda och inflyttade. Då är det väldigt roligt att kunna erbjuda fler småhus i de här fina omgivningarna, säger Lotta Niland, regionchef på Besqab, i ett pressmeddelande. 

– Vi är glada för det goda samarbetet med Besqab och markägaren som gör det möjligt att erbjuda fler bostäder i Väsby, säger Mathias Bohman, kommunstyrelsens ordförande i Upplands Väsby.

Fakta Eds Ängar
55 st kedjehus, radhus och villor i bostadsrättsform
17 radhus, 28 kedjehus, 10 villor
Inflyttning planerad från slutet av 2018, sedan löpande under 2019
Arkitekter: EttElva

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!