Glöm inte att nominera till Årets Byggchef 2017

 
Glöm inte att nominera till Årets Byggchef 2017Konstantin Spinos 2010, Magnus Rudén 2011, Sofia Edoff 2012, Helena Söderberg 2013, Henrik Bratt 2014, Eva Torberger 2015, Jens Andreasson 2016 – nu är det dags att nominera kandidater till Årets Byggchef 2017.

Vem som blir årets vinnare kan ni därute vara med och påverka genom att nominera en kollega, chef eller någon annan som ni tycker är en bra representant för yrkeskåren.

Chefer på olika nivåer och inom olika delar av branschen kan nomineras. Vinnaren ska vara en chef som är skicklig på att driva en byggprocess, både för kunder, det egna företaget och medarbetarna. Samtidigt ska han/hon vara en person som står för förnyelse.

Så nominerar du till tävlingen

När juryn bedömer byggcheferna utgår den ifrån fem kriterier. Vi vill därför att du skriver några rader om den person du nominerar under varje rubrik av dessa fem:

-Lönsamhet

-Kundreaktioner

-Etiskt agerande – externt och internt

-Ledarskap

-Förnyelse

Vi behöver också en del faktauppgifter om den person du vill se som Årets Byggchef. Ange:

-Den nominerades namn

-Företag

-Position

-Kort om bakgrund

-Telefonnummer

Komplettera med kontaktuppgifter till personer som juryn kan kontakta för att få ytterligare information, gärna någon chef, kollega och kund. Vi vill också ha namn och telefonnummer till dig som nominerar.

Mejla din kandidat till: aretsbyggchef@byggvarlden.se senast den 31 januari 2017.

 

I samarbete med:

logga logga

Taggar

Årets byggchef

 
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se