Nyheter

Han återvänder till Wästbygg

Mattias Klintbäck. Foto: Wästbygg.

I slutet av sommaren tillträder Mattias Klintbäck tjänsten som regionchef Väst på Wästbygg. Mattias Klintbäck har tidigare arbetat på företaget i åtta år, varav de sista fyra åren som affärsområdeschef Bostad.

När han nu återvänder efter ett år som nyproduktionschef på Stena Fastigheter blir det till en helt ny tjänst som regionchef Väst med placering på Wästbyggs kontor i Göteborg.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen och att Mattias vill börja hos oss igen. Wästbygg AB har nu fyra starka regionorganisationer – Stockholm, Mitt, Väst och Syd. På dessa marknader ser vi goda möjligheter att växa ytterligare framöver och vi rekryterar nu även ett flertal nya medarbetare inom produktion och projektstyrning, säger Jörgen Andersson, koncernchef på Wästbygg Gruppen, i ett pressmeddelande.

– Trots ett intressant och givande arbete på Stena väljer jag nu att gå tillbaka till Wästbygg. Den primära anledningen till att jag slutade för ett år sedan var det stora antalet resdagar jag då hade. Med den nya regionindelningen minskar resandet väsentligt. På Wästbygg finns även en stark anda av gemenskap och samarbete som jag nu åter får bli en del av. Jag ser fram emot mitt nya uppdrag, och att få verka på den expansiva byggmarknaden i och kring Göteborg, konstaterar Mattias Klintbäck.