Karriär

Han blir ny projektutvecklingschef på Einar Mattsson

Thobias Nilsson
Thobias Nilsson tillträder tjänsten som projektutvecklingschef på Einar Mattsson Projekt nästa år.

Einar Mattsson Projekt AB har rekryterat Thobias Nilsson som ny projektutvecklingschef. Han rekryteras från Riksbyggen, där han nu är chef för exploateringsfastigheter och koncept.

– Jag är väldigt glad och ser fram emot att få börja den 1 februari. Min uppfattning är att Einar Mattsson bygger projekt med hög kvalitet som bidrar till god stadsbyggnad. Det finns också stora fördelar med Einar Mattssons egen fastighetsförvaltning som borgar för en långsiktig kvalitet och närvaro, säger Thobias Nilsson.   

Thobias Nilsson har bland annat arbetat som planhandläggare och gruppchef för detaljplanering i Gävle kommun, med fastighetsutveckling på Sweco, och projektutvecklare på Riksbyggen innan han blev chef för exploateringsfastigheter och koncept på Riksbyggen. Han är utbildad ingenjör med studier från KTH, Malmö Universitet och Gävle Högskola.  

Thobias Nilsson tillträder sin nya tjänst den 1 februari 2023. Han kommer att ingå i Einar Mattsson Projekt AB:s och Einar Mattsson Byggnads AB:s gemensamma ledningsgrupp.