Han blir ny stadsbyggnadsdirektör i Göteborg

 
Han blir ny stadsbyggnadsdirektör i GöteborgHenrik Kant. Foto: Marie Ullnert Henrik Kant tillträder som stadsbyggnadsdirektör på stadsbyggnadskontoret i Göteborgs Stad 1 mars. Henrik efterträder Agneta Hammer som går i pension. 

Henrik Kant kommer närmast från förvaltningen Kretslopp och vatten där han var förvaltningsdirektör de senaste fyra åren.

Henrik har lång och gedigen erfarenhet från Göteborgs Stad där han varit anställd i 20 år. Han är civilingenjör i väg- och vattenbyggnadsteknik som han läste på Chalmers tekniska högskola samt har en högskoleingenjörsexamen i fysisk planering.

- Jag ser verkligen fram emot att börja på stadsbyggnadskontoret. Vi är inne i en spännande och viktig period i stadens utveckling där vi alla kan bidra och där vi alla behövs för att möjliggöra denna utveckling. Jag har sett den stora kompetens som finns inom förvaltningen avseende översiktlig och detaljerad planering, bygglovsgivning, geodata, lantmäteri och verksamhetsstöd och ser fram emot att vi tillsammans använder och utvecklar den kompetens vi har, säger Henrik Kant, i ett pressmeddelande.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!