Kalkylator till Stenhusgruppen

 
Kalkylator till Stenhusgruppen

Vi är ett byggbolag med fokus på stensättning, murade och gjutna konstruktioner. Vårt arbetsområde är i huvudsak Mälardalen och våra kunder finns främst bland de större entreprenadföretagen. Vi marknadsför oss som ”en entreprenör som gör jobbet” då vi trivs i händelsernas centrum och sätter en ära i att hålla en hög kvalitet utan att tumma på tidplaner. Vi är BF9K certifierade.

Stenhusgruppen söker en Kalkylator
Vi fortsätter att växa och söker dig som vill arbeta som Kalkylator i ett entreprenörsdrivet bolag med stabil finansiell grund och gott renommé. Du kommer att arbeta nära våra platschefer och vår erfarna kalkylator. Vill du arbeta brett i anbudsprocessen så kanske detta är något för dig?

Tjänsten
I rollen som Kalkylator kommer du att ansvara för hela anbudsinlämningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Hantering av inkommande förfrågningar
- Ansvara för kostnadskalkyler och prissättning
- Göra förfrågningar på priser av material och underentreprenörer
- Delta i anbudsmöten och beställarmöten
- Uppföljning av projekt
- I rollen kommer du att genomföra platsbesök både inför anbudsinlämning och under pågående projekt.

Vi erbjuder
Du kommer till ett bolag med god lönsamhet och stabil finansiell grund. Vi har högt yrkeskunnande och gott renommé på marknaden. Det finns en stark ”vi-känsla” i bolaget och starkt förankrade värderingar. Då vi är ett tillväxtbolag värdesätter vi drivna medarbetare med förmåga att ta egna initiativ. I rollen som Kalkylator blir du en nyckelspelare hos oss.

Din bakgrund och person
- Någon form av byggnadsteknisk eftergymnasial utbildning, YH 2 år eller KTH
- Erfarenhet från anbudsprocesser
- Kunskap om entreprenadjuridik
- Kunskap om byggprocessen och dess regelverk (ABT, AMA mfl)
- Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Du har erfarenhet från byggbranschen och vi ser gärna att du haft en arbetsledande roll på en byggarbetsplats.

Det är viktigt att du har god läsförmåga och förstår vad som efterfrågas i anbuden, är strukturerad och har förmåga att ta egna initiativ. Vi värdesätter ansvarstagande och flexibilitet när arbetet snabbt behöver ändra prioritering i vår entreprenörsmiljö.

Företagskulturen präglas av prestigelöshet, snabbhet och ibland av okonventionella lösningar. SHG är och ska vara ett ovanligt företag och ambitionen är inte att göra som alla andra. Tvärtom.

Tjänsten är placerad i Danderyd i norra Stockholm.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 25 april 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson 070-377 17 21 eller Therese Malk på telefon 072-389 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.   

Ansök här 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!