Nyheter

Karriärresan ledde till chefsjobb på KF

Charlotte Bergman startade sin karriär i byggbranschen för 20 år sedan. I mars påbörjade hon sin senaste roll — som affärsområdeschef på KF Fastigheter.

Charlotte Bergmans första jobb i branschen var på Euroc-koncernen, i dag tyska Heidelberg Cement Group. Där jobbade hon som projektledare och med marknadsutveckling. Efter sex år följde fyra år på Swerock, en del av Peab Industri, i roller som affärsutvecklare och regionchef.

De senaste tio åren har hon spenderat på NCC, bland annat som försäljningschef, affärschef och avdelningschef med ansvar för projektutveckling av bostäder.

— Det nya jobbet är likt det jag hade innan fast på KF Fastigheter håller vi huvudsakligen på med handelsfastigheter. Det är samma process men med en annan kund och målgrupp, säger Charlotte Bergman.

Charlotte Bergman tar med sig sitt ledarskap och sina affärserfarenheter in i nya jobbet som affärsområdeschef där hon ansvarar för en verksamhet med 40 medarbetare inom Projekt och Teknik.

— Jag har en bred bild av byggsektorn och har förhoppningsvis med mig kunskaper som jag kan bidra med i KF Fastigheter, säger Charlotte Bergman.

Charlotte Bergman

Bor: Lidingö.

Familj:Man och två söner.

Aktuell:Som affärsområdeschef för Projekt och Teknik på KF Fastigheter.