Nyheter

Lägenheter med full hotellservice

Bild: Continental Living.

Nu kommer Sveriges första lägenheter som kombinerar eget boende med ett hotells alla fördelar. För de boende finns möjlighet till frukost på sängen, nytvättade kläder, gym varje dag och hiss ner till tunnelbana och pendeltåg.

Continental Living, som är ett samarbete mellan Strabag och Jernhusen, erbjuder Sveriges första lägenheter med hotellets fördelar. Mitt i Stockholm, ovanpå nya Scandic Continental och den nya pendeltågsstationen vid Centralstationen skapas nu Continental Living – ett boende med en enastående utsikt och läge, internationell standard och Sveriges första lägenheter full hotellservice. Allt från roomservice, bar och restaurang till gym, städning och conciergetjänster finns att tillgå.

Continental Living skriver i ett pressmeddelande att de erbjuder högkvalitativa bostadsrätter mellan 36 och 200 kvadratmeter i den yppersta premiumklassen. Alla har sin egen planlösning och ingen är identisk med den andra. Gemensamt är dock tillgången till hotellets kompletta serviceutbud. Man kan välja att ta hissen rakt ned till lobbyn eller använda en egen, privat ingång till lägenheterna. Och blir man sugen på en förfriskning är det bara att kliva ut på den generöst tilltagna takbaren.

– Det finns lägenheter med hotelliknande tjänster, men inget som det här, med tillgång till hela Scandic Continentals utbud. Det är något helt unikt i Sverige, säger Jens Lackmann, vd på Strabag.

Stockholm Continental, den 16 våningar höga byggnaden som inrymmer både hotellet och bostäderna, är ritad av de danska världsarkitekterna 3XN. Andreas Martin-Löf Arkitekter svarar för interiören i lägenheterna.

– Boendet ska vara en plats där du vill vara och trivs. Med lägenhet på Continental Living kan du kombinera möjligheten att dra dig tillbaka i ditt egna hem samtidigt som du bor direkt ovanpå Sveriges mesta kommunikationsnav i Stockholms absoluta city, säger Ann Wiberg, affärsområdeschef på Jernhusen.

Inflyttning är beräknad till våren 2016.