Nyheter

”Måste hålla mig ajour”

3 frågor till Anders Sandin, som var så snabb att han blev Byggvärldens förste prenumerant:

Varför vill du läsa Byggvärlden?
– Tidningen landade på mitt bord och jag tyckte att det fanns många intressanta artiklar i den. Banverket produktion, där jag jobbar, är mitt inne i en förändringsprocess och kommer att bolagiseras. Att Byggvärlden skrev om detta i första numret visar att ni är insatta.

Vad jobbar du med?
– Jag är marknadschef på Banverket Produktion. Det innebär att jag hela tiden måste hålla mig ajour med vad som händer, särskilt i och med bolagiseringen som betyder andra villkor för oss.

Vad vill du läsa om i tidningen framöver?
– Om vad som händer i entreprenadbranschen. Vi vill veta vad som händer hos våra konkurrenter, till exempel storbolagen NCC, Skanska och Peab men även hos andra företag som är våra konkurrenter. För att hänga med i vad som händer i branschen behövs ett komplement till Dagens Industri, som jag också läser.