”Måste hålla mig ajour”

”Måste hålla mig ajour”
3 frågor till Anders Sandin, som var så snabb att han blev Byggvärldens förste prenumerant:

Varför vill du läsa Byggvärlden?
– Tidningen landade på mitt bord och jag tyckte att det fanns många intressanta artiklar i den. Banverket produktion, där jag jobbar, är mitt inne i en förändringsprocess och kommer att bolagiseras. Att Byggvärlden skrev om detta i första numret visar att ni är insatta.

Vad jobbar du med?
– Jag är marknadschef på Banverket Produktion. Det innebär att jag hela tiden måste hålla mig ajour med vad som händer, särskilt i och med bolagiseringen som betyder andra villkor för oss.

Vad vill du läsa om i tidningen framöver?
– Om vad som händer i entreprenadbranschen. Vi vill veta vad som händer hos våra konkurrenter, till exempel storbolagen NCC, Skanska och Peab men även hos andra företag som är våra konkurrenter. För att hänga med i vad som händer i branschen behövs ett komplement till Dagens Industri, som jag också läser.

Relaterade artiklar

Peab rekryterar ny affärschef
Ny regionchef på Peab
Forsen anställer ytterligare en gruppchef till Uppsala
Hon ska leda RO-Gruppens nya bostadssatsning