Mats Björs ny vd för VVS Företagen

Mats Björs ny vd för VVS Företagen
Mats Björs blir ny vd för VVS Företagen. Mats tillträder den 24 juni 2013 med uppdraget att fortsätta vidareutveckla VVS-branschen.
Mats Björs blir ny vd för VVS Företagen. Mats tillträder den 24 juni 2013 med uppdraget att fortsätta vidareutveckla VVS-branschen. -Mats har en gedigen kompetens och rätt bakgrund för att utveckla VVS-branschens och VVS Företagens viktiga framtidsfrågor. Vi är övertygade om att Mats är rätt person att synliggöra VVS Företagens medlemmars roll som samhällsbyggare och det känns glädjande att hälsa Mats välkommen till VVS Företagen, säger Anders Mattsson, ordförande i VVS Företagen.

 Mats Björs har en bakgrund i byggsektorn från så väl produktion som organisation. Senast som vd för Byggherrarna där han har arbetat med att bredda och synliggöra byggherrarnas roll i samhällsbyggandet. En erfarenhet som kommer väl till pass i rollen som vd för VVS Företagen.

Nuvarande vd, Roine Kristianson går i pension den första februari 2013 efter att ha lett och utvecklat VVS Företagen i nästan tio år. Under dessa år har VVS Företagen ökat sin synlighet, stärkt sin organisation, ändrat namn och grafisk profil. VVS Företagen har även arbetat med att lyfta medlemsföretagens betydelse för det moderna samhället samt skapat förutsättningar för dem att förflytta sig framåt i värdekedjan.

Johan Mossling har utsetts som tillförordnad vd tills Mats Björs tillträder. Johan Mossling är i dag chef för regionverksamheten inom VVS Företagen.

Relaterade artiklar

Avslag för YH-utbildningar oroar
Arbetsgivarna förlorade i AD
AD prövar föreningsrättskränkningen
Nytt samarbete ska sätta fart på solenergin