Mikael Strand ny regionchef på Wihlborgs

 
Mikael Strand ny regionchef på WihlborgsMikael Strand är ny regionchef på Wihlborgs i Malmö. Wihlborgs har anställt Mikael Strand som regionchef i Malmö. Mikael Strand kommer närmast från Midroc där han har arbetat sedan 2012.

Mikael Strand tillträder som ny regionchef på Wihlborgs i Malmö den 17 mars. Mikael Strand har sedan 2012 arbetat på Midroc, där han varit verksamhetsområdes­chef för fastighetsutveckling i södra Sverige. Tidigare har han arbetat på Fojab och Vasakronan.

Wihlborgs nuvarande regionchef Lennart Jönsson kommer framöver arbeta i en roll med fokus på nya tillväxtmöjligheter, större uthyrningsprocesser och nybyggnads­projekt.

I rollen som regionchef i Malmö ingår ansvar för ett fastighetsbestånd om 700 000 kvadratmeter med ett värde på 16 miljarder kronor samt en organisation med ett trettiotal medarbetare.

- Mikaels mångåriga erfarenhet från den skånska fastighetsmarknaden kommer att bli en stor tillgång för Wihlborgs. Han kommer att bidra med kraft och energi till företaget och ha en viktig roll i vår fortsatta utveckling, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

- Malmö är och förblir vår största och viktigaste marknad. Förstärkningen innebär att vi kan bli ännu bättre på att ta hand om våra befintliga och kommande kunder, fortsätter Anders Jarl.

- Jag ser med glädje på de möjligheter som rollen innebär och ser fram emot att få ta en ledande roll i förvaltning och utveckling av fastighetsbeståndet i Malmö, säger Mikael Strand.


Jenny Marcuson Fors

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!