Nu skruvar vi upp värmen ännu mer i Sverige!

 
Nu skruvar vi upp värmen ännu mer i Sverige!

Detta är en annons från Vaillant.

I 147 år har tyska Vaillant varit pionjärer inom uppvärmning av bostäder. Det var bland annat de som uppfann centralvärmen och väggmonterade gaspannor. Idag är Vaillant en pionjär inom klimatbesparingar och ligger i framkant i utvecklingen av klimatvänliga köldmedier som besparar naturen tonvis med CO2. Ett framgångsrikt företag som sysselsätter 14.000 personer och exporterar till 60 länder.

Låg klimatpåverkan
Vaillant erbjuder sina kunder miljövänliga och energibesparande värme- och ventilationssystem över hela världen, främst baserade på förnybara energikällor. Vaillant är ledande inom användning av ett naturligt köldmedium i sina värmepumpar.


Till exempel minskar Vaillants ny generation värmepumpar klimatpåverkan med 700 gånger jämfört med tidigare - från 2088 kg till 3 kg CO2 per kg köldmedium. Och den är effektiv ända ner till -25°C.

Vaillant och Sverige passar bra ihop
Den unika produktportföljen är väl anpassat till den svenska marknaden. I årtionden har Vaillant haft en position som marknads- ledande inom lösningar för uppvärmning av europeiska hem med gaspannor och värmepumpar. Den ökande efterfrågan på miljövänliga värmelösningar har lett till en spännande tillväxtfas för den svenska avdelningen

Nytt logistikcenter i Borås
Vaillants nya logistikcenter stärker affärer och service. Det öppnar hösten 2021 för att tillhandahålla våra kunder ännu bättre service. Med det nya logistikcentret erbjuder Vaillant snabbare leveranser med garanterad flexibilitet och effektivitet.Vill du träffa oss?
Vi är alltid redo för ett samtal om vad vi kan göra specifikt för dig. Tillsammans kan vi erbjuda dina kunder stora besparingar på värmekostnaderna och bespara Sverige tonvis med CO2.

Du är alltid välkommen att ringa till Thony Sundberg VD.
Telefon företag: +46 40 803 30
Telefon Thony Sundberg: +46 40 40 51 24

 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!