Ny arbetschef på Metrolit

 
Ny arbetschef på MetrolitJörgen Munk. Foto: Metrolit Byggnads AB Metrolit Byggnads AB rekryterar Jörgen Munk som ny arbetschef för området Nyproduktion.
Han kommer närmast från BTH bygg AB där han varit affärschef.


Metrolit Byggnads AB förstärker kompetensen av Nyproduktion i och med tillsättning av Jörgen Munk som är ny arbetschef på företaget per 1:a september.

 Jörgen Munk kommer närmast från en tidigare roll som affärschef på BTH Bygg AB och dessförinnan flera år på Viktor Hansson.
Han har även arbetat både inom Skanskakoncernen och på Einar Mattsson. Nu går han in i rollen som Arbetschef på Metrolit.

Med Jörgen Munks gedigna erfarenhet och kunskap fortsätter Metrolit att utveckla verksamheten och företagets nyproduktionssida.

 – Nyproduktion är och har alltid varit en bra marknad. Sedan tidigare sitter Ola Jansson med i Metrolits styrelse. Ola har över 30 års erfarenhet av projektutveckling från Skanskakoncernen. Att Jörgen nu börjar hos oss blir ännu en förstärkning och en viktig del i vår satsning inom nyproduktion, säger John Söderberg, Vd på Metrolit Byggnads AB, i ett pressmeddelande. 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!