Ny fastighetschef för Einar Mattsson

 
Ny fastighetschef för Einar MattssonMartin Fors. Foto: Åke Gunnarsson /VUE AB Martin Fors tillträdde den 1 september tjänsten som fastighetschef på Einar Mattsson. Martin är civilekonom och kommer närmast från Trygg Hansa där han haft rollen som Head of Finance Operations.

Fastighetschefen har ägaransvaret för Einar Mattsson-sfärens fastigheter. Det innebär bland annat att Martin är den person som företräder Einar Mattssons fastighetsägande på marknaden.

- Våra fastigheter är våra finansiella muskler och gör att vi kan utveckla nya bostäder och återinvestera i befintliga fastigheter över konjunkturcyklerna. Martin Fors kommer med sin kompetens kunna bidra till en jämn och trygg värdeutveckling, säger Stefan Ränk, Einar Mattsons koncernchef och tillika en av ägarna.

Einar Mattsson-sfärens bestånd utgörs av fastigheterna i Einar Mattsson Fastighets AB och ägarnas övriga fastighetsinnehav. I beståndet ingår till 94 fastigheter i Stor-Stockholm med 5 200 lägenheter och ett hyresvärde på 590 mkr.Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!