Ny vd för Bäckström Anläggning

 
Ny vd för Bäckström AnläggningAnders Jakobsson, vd Bäckström Anläggning.
Anders Jakobsson är ny vd på Bäckström Anläggning. Han har haft flera ledande befattningar i branschen, bland annat som vd för Beijer Byggmaterial och Elektroskandia.

- Anders kompetens och erfarenheter passar perfekt in den fas som Bäckström Anläggning befinner sig just nu, säger Johan Dyberg, styrelsens ordförande. Vi behöver en ledare med ett dokumenterat kund- och marknadsfokus som arbetar nära våra affärschefer, optimerar våra resurser samt får ut alla stöd- och supportfunktioner i projekten. För oss är det också högsta prioritet att vi i ledarskapet fortsätter utveckla vårt varumärke, vår starka företagskultur och våra duktiga medarbetares engagemang.

Omsättningen i Bäckström Anläggning har gått från 350 miljoner till nästan 700 på fyra år.  

- Bäckström har successivt stärkt marknadspositionen och sitt goda rykte. Detta syns även tydligt i projektportföljen där vi hela tiden gått mot större beställare och mer teknikkrävande projekt, säger Anders Jakobsson, som tillträdde tjänsten i oktober.

Verksamheten bygger på att utveckla, projektera och genomföra komplicerade och resurskrävande väg- och anläggningsprojekt med möjlighet till direkt access till kraftfulla maskinresurser från ett fristående systerbolag. 


 

 

 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!

 
 
 
 
-->