Han blir ny vd på Strabag Sverige

 

Niclas Melander, idag Regionchef på NCC tillträder som ny vd och Teknisk Direktör på Strabag Sverige AB den 1 februari 2016.

Som ett steg i koncernens strategi med ett fortsatt fokus på tillväxt och etablering av organsationen i Skandinavien har ny svensk vd rekryterats.

- Niclas kommer in med ny energi och han känner branschen väl och har den erfarenhet som krävs för att med ett förnyat fokus ta Strabag till nya nivåer i Sverige, säger Jens-Henrik Stilhoff Nicolaisen, Styrelseordförande i Strabag Sverige AB, i ett pressmeddelande.

- Det ska bli en spännande utmaning att fortsätta arbetet med att bygga upp den svenska verksamheten i en internationell koncern med starka finanser och entreprenörsanda. Jag kommer att, tillsammans med CFO Thomas Milton och en ny svensk ledningsgrupp, fortsätta arbetet med utveckling och vitalisering av verksamheten i Sverige, säger Niclas Melander.

Niclas Melander har arbetat i ledande nyckelpositioner i NCC i sammanlagt 14 år, bland annat som miljöchef och chef för affärsutveckling och nu senast som regionchef och ansvarig för boendeutveckling i NCC Boende region Riks.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!