Nyheter

Patriam rekryterar erfaren projektutvecklare

Staffan Tilly. Foto: Patriam.

Staffan Tilly har rekryterats till bostadsutvecklingsbolaget Patriam som projektutvecklare.
Patriams affärsidé är att uppföra exklusiva och hållbara bostäder i Storstockholm. Från år 2020 ska bolaget producera minst 300 egeninitierade lägenheter per år till ett värde om närmare 1,5 miljarder svenska kronor.

Som ett led i den planen har Patriam nu rekryterat Staffan Tilly till rollen som projektutvecklare. Han tillträdde sin tjänst 1 maj 2016. 

– Ett lyckat projekt kräver en skicklig utvecklare som driver och utformar projekten tillsammans med arkitekt, marknad, försäljning och övriga konsulter. Det är en avgörande funktion när det gäller att skapa sofistikerade och tidlösa boenden för medvetna bostadsköpare. Staffan Tilly har ett öga för kvalitet och gestaltning och har dessutom lång erfarenhet, säger Andreas Holmberg, VD på Patriam, i ett pressmeddelande.

Staffan Tilly kommer närmast från Ebab Fastighetsutveckling där han under sju år jobbat med projekt i tidiga skeden och utveckling av bostäder. Patriam ingår i Ebabkoncernen.

Dessförinnan arbetade han, under 13 år, med bostadsutveckling, kommersiella fastigheter och i olika stabsfunktioner på JM.