Peab AB söker Kategorichef

 
Peab AB söker KategorichefPeab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Genom professionella och samordnade inköp säkras Peabs ställning som det ledande och mest attraktiva bygg- och anläggningsföretaget i Sverige. Vi kombinerar det stora företagets resurser med att vara den lokala aktören. Tillsammans med nytänkande leverantörer stärker vi vårt företags produktionseffektivitet, lönsamhet, kvalitet och miljöhänsyn.

Vi söker nu en kategorichef till vår centrala inköpsfunktion Koncerninköp som är en stödfunktion för hela Peabkoncernen.

Som kategorichef har du det övergripande ansvaret för en eller flera kategorier inom ett inköpssegment och är upphandlingsexpert inom området. Det innebär att du leder och driver arbetet inom ett kategoriteam och löpande arbetar med att förbättra och effektivisera avtalen. Arbetet innebär också kontinuerlig utveckling och analys av leverantörer och marknad.

Du har erfarenhet av inköpsarbete och systemstöd, gärna från flera branscher och från internationell handel. Mätning och uppföljning samt rationaliseringar genom IT-lösningar skall vara naturligt för Dig. Utbildning från högskola eller motsvande är lämplig bakgrund och även god affärsengelska i tal och skrift.

Du drivs av frågor som ökar fokus på den goda affären och främjar kvalitet, innovation och hållbar utveckling. Du arbetar bra på egen hand men trivs också med att arbeta i team.  I teamet är du en lagspelare som tycker om att tillhöra en drivande och utvecklande enhet. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter och uppnår resultat och kommunicerar på ett lyhört och tydligt sätt. Din fallenhet för att göra goda affärer och hitta totallösningar är naturlig för dig.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Ove Jivestad, Inköpschef tel: 0733-37 45 96

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2019-05-12

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!

 
 
 
 
-->