Peab Anläggning AB söker Anbudschef

 
Peab Anläggning AB söker AnbudschefPeab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vill du vara med där det händer och arbeta med tekniskt komplicerade och stora projekt?

Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. I region Mellansverige är vi 1100 medarbetare och för oss innebär anläggning att bygga väl fungerade och hållbara samhällen. I nära samverkan med våra kunder och tack vare hela vår samlade, rikstäckande kompetens kan vi erbjuda anläggningsarbeten i alla olika storlekskategorier.

Om tjänsten

Som anbudschef hos oss på Peab Anläggning i Stockholm får du möjlighet att arbeta i en bred och varierad roll. Ditt huvudsakliga uppdrag är att leda anbudsprocesser, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag på större anläggningsprojekt inom Storstockholm. Du kommer att rapportera direkt till regionchefen.

Du kommer in tidigt i projekten och arbetar tvärfunktionellt tillsammans med chefer och specialister för att ta fram innovativa lösningar. Vid uppstart av nya projekt för du över kunskap och är initialt delaktig i projektet tillsammans med projektchef.

Vem är du?

Vi tror att du idag jobbar som arbetschef eller projektchef och har mer än 10 års  produktionserfarenhet inom mark- & anläggning samt relevant byggteknisk utbildning. Du besitter goda kunskaper inom entreprenadjuridik och har bred teknisk produktionskunskap samt erfarenhet inom anbudsledning och kalkylarbete.

För att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och har en god social förmåga. Du är analytisk, lösningsorienterad, noggrann och har ett utpräglat affärssinne. Vidare ser vi att du är duktig på att driva projekt framåt och innehar god förhandlingsvana.

Du kommunicerar väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Körkort B är ett krav och resor i tjänsten förekommer inom Stockholmsområdet.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Tobias Munoz, HR-specialist tel: 0733373831

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2018-07-21

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!