Peab Byggservice AB söker Arbetsledare

 
Peab Byggservice AB söker ArbetsledarePeab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetar du idag som mark- och anläggningsarbetare och vill ta nästa steg i karriären eller har du erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten i en arbetsledande roll? Tveka då inte på att söka jobbet som arbetsledare inom mark och anläggning redan idag!

Dessa utmaningar väntar på dig 

Peab Byggservice fortsätter att växa och vi söker nu dig som vill ta dig an nya utmaningar. Som arbetsledare på Peab Byggservice har du ett stort ansvar i våra projekt, där du är högst delaktig i allt ifrån anbud till att lämna över slutprodukten till en nöjd kund. Du kommer att vara placerad i Stenungsund där vi idag arbetar med både löpande jobb men också diverse projekt. Din uppgift kommer bli att driva på och samordna dessa och se till att den dagliga verksamheten flyter på. Då fokus främst kommer ligga på projekt inom mark och anläggning är det högst meriterande om du antingen arbetat som mark- och anläggningsarbetare alternativt som arbetsledare inom området. Stor vikt läggs vid din byggtekniska kunskap och erfarenhet från branschen.

Dina övergripande arbetsuppgifter innebär att:

  • Planera, kalkylera och delvis leda projekten från början till slut
  • Samordna inköp och underleverantörer kopplat till projekten
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
     

Vem vi söker 

Är du personen som ser lösningar istället för problem? Är du prestigelös samtidigt som du vågar kliva in och ta beslut när det behövs? Som arbetsledare agerar du en viktig spelare i vårt arbetslag för att säkerställa att vi levererar med kvalitet och bemöter våra kunder på ett affärsmässigt och professionellt sätt. Du bör ha ett flexibelt arbetssätt och trivas med att arbeta högt och lågt med allt som kan ingå i byggserviceprojekt.

I rollen som arbetsledare är det ett krav att du har god ekonomisk kunskap och förståelse samt högst meriterande om du tidigare har arbetat med markentreprenad. Vidare bör du ha gott tekniskt yrkeskunnande och god erfarenhet från byggbranschen. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du inger ett professionellt intryck, har lätt för att skapa förtroende och trivs med att bygga långsiktiga relationer. Peabs koncernspråk är svenska, så det är viktigt att du både talar och skriver svenska flytande. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning. Start för tjänsten sker enligt överenskommelse, men då vi har ett omedelbart behov genomför vi urval löpande. Därmed kan också tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du bli en del av ett jordnära företag som brinner för byggservice? Välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss på vår hemsida peabbyggservice.se.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Peter Fahar tel: +46 733-373133

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2018-09-19

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!