Peabkoncernen söker Produktionscoach

 
Peabkoncernen söker ProduktionscoachPeab PGS är entreprenören med målsättning att skapa en bostad för alla. Vi gör detta genom att fokusera på kundernas behov, vara processorienterade och vara den lärande organisationen. Inom bolaget arbetar vi nytänkande och hållbart utifrån ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. I grunden för vår affär har vi vårt kundorienterade och flexibla byggsystem, för flerbostadshus, som vi löpande utvecklar. Vi råder över en stor del av bostadsprocessen och säljer, tillverkar, monterar och levererar kompletta bostadsprojekt. Peab PGS är det enkla och trygga valet vid nyproduktion av bostäder.

Peab Byggsystem består av totalt 4 bolag; Skandinaviska Byggelement, Peab PGS, Lättklinkerbetong och sen slutet av 2017 även AB Smidmek. Den totala omsättningen 2017 i Peab Byggsystem var ca 1,4 miljarder kr och antalet anställda omkring 600 personer. Peab PGS befinner sig i en omstrukturering och expanderar nu i Stockholm- och Mälardalsregionen. Företaget producerar flerbostadshus, och är ett dotterbolag inom Peab-koncernen. Vi söker nu en produktionscoach till vårat huvudkontor i Solna.

Just nu söker vi en produktionscoach som vill arbeta i team nära våra projektledare under planering och uppstart av våra projekt samt stöttar projekten i frågor gällande kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Produktionscoachen är drivande i att utveckla våra rutiner, arbetsbeskrivningar, och planeringsverktyg samt deltar i det tvärfunktionella utvecklingsarbetet av vårt byggsystem.

På våra byggarbetsplatser värderar vi arbetsmiljö och kvalitet högt. Det innebär att du som produktionscoach har möjlighet att kontinuerligt utmana arbetssätt, processer och gängse praxis. Inom PGS arbetar vi processorienterat med ständiga förbättringar inom teknik, arbetssätt och flöden. Är det ett arbetssätt som intresserar dig?

Vi söker dig som med examen från en teknisk högskoleutbildning. Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom byggbranschen. Det är meriterande om du har arbetat med planering, genomförande, uppföljning eller förbättring av produktion av flerbostadshus.

Du rapporterar till vår Projektchef.

Som person är du kommunikativ och strukturerad. Du är självständig i ditt arbetssätt, har hög integritet och naturlig god förmåga att samarbeta med människor på ett positivt och konstruktivt sätt. Du är drivande utan att tappa förmågan att vara lyhörd och har fallenhet för att se helheten. God datorvana är ett krav och erfarenhet av att arbeta i affärssystem (tex Jeeves) är meriterande.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Solna men medför även platsbesök ute på våra projekt.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Jörgen Lunneborg, Projektchef tel: 0733-374329

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2018-07-11

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!