Platschef mark och anläggning

 
Platschef mark och anläggning

ANLAB är det unga mark- och anläggningsföretaget för Storstockholm. Vi utför allt ifrån projektering till schaktning och sprängning samt spont- och pålningsarbeten. Dessutom utför vi kompletta VA- och planeringsarbeten.

  ANLAB är en del av Gullringsbo Egendomar. Övriga bolag i gruppen är Torslanda Entreprenad, MVB Bygg, Svenska Hus, Foresty, Wangeskog Hyrcenter, Novi Real Estate. Sammantaget är Gullrinsbo Egendomar Sveriges största privatägda bygg- och fastighetsbolag som på traditionellt sätt inom koncernen bedriver fastighets-, husbyggnads-, anläggnings och byggmaskinrörelse. Läs mer om oss; www.anlab.se, www.abgullringsbo.se


Var med och forma vår organisation från start, vi söker nu en

Platschef mark och anläggning
Är du den affärsinriktade platschefen som tar ansvar för hela projektet - från kontrakt till överlämnande? Som trivs lika bra med både små och stora projekt? Som vill vara med och bygga vår organisation från början. Så att ANLAB blir Stockholmsregionens självklara partner för mark- och anläggningsarbeten. I så fall kan det vara dig vi söker. Utöver totalansvar för dina projekt deltar du i kundbearbetning samt i att leda och utveckla din personal. Tillsammans med vår regionchef kommer du alltså även att etablera vår nya organisation, där du får stort inflytande i att forma arbetssätt och kultur.

Om Dig
Vi vill att du har en ingenjörsutbildning i bygg- och anläggningsteknik, eller motsvarande erfarenhet. Du bör också ha arbetat några år som platschef eller liknande inom mark och anläggning. Dessutom behöver du ha god kännedom om Stockholmsmarknaden och ett väl utvecklat kontaktnät.

Den person vi söker ska vara en prestigelös ledare som har lätt att skapa relationer och entusiasmera andra. Du ska ha ett affärsintresse, vara resultatinriktad och styra mot tydliga mål och deadlines.

Vi erbjuder
På ANLAB erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, där entreprenörskap och långsiktighet är viktiga grundpelare. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas professionellt och ta nya steg inom företaget. Vi erbjuder till exempel ledarutvecklingsprogram genom Gullringsbo Akademin, ett skräddarsytt program tillsammans med Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet, både för att passa branschen och för att matcha koncernens mål och utveckling.

Ansök idag
I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Rekryteringsansvarig, Lowis Nikac på mobilnummer 070-5941074 . Din ansökan i form av ett CV, märkt ”Platschef ANLAB” skickas till cv@valona.se. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 25 april.

 

 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!