Platschef, Stockholm

 
Platschef, StockholmSom platschef på Oljibe är du en mycket viktig kugge med det övergripande ansvaret för projektet och ansvarar både tekniskt och ekonomiskt för projektets genomförande från början till slut. Du är kundorienterad, affärsinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget samt ansvarar för att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs. Du har totalansvar för de projekt som du driver och arbetar nära entreprenadingenjörer, arbetsledare och hantverkare i en dynamisk och spännande organisation. Er gemensamma uppgift är att jobba efter utsatta ramar och se till att alla beställarens krav uppfylls - att styra projektet effektivt och leda personalen är dina viktigaste uppgifter.

Hos oss kommer du in i ett familjärt företag som aktivt satsar på sina medarbetare. Vi har som ambition att vara en av branschens bästa arbetsplatser och är ett modernt och nytänkande byggföretag som befinner sig i en spännande fas.

Vem är du?
Som person triggas du av utmaningar och att driva projekt från ax till limpa. Du tycker det är viktigt att alla trivs på arbetsplatsen och du drivs av att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Du besitter ett stort tekniskt kunnande, är affärsmässig, drivande och prestigelös i ditt sätt.

Du har minst 3 års erfarenhet från liknande roll (platschef/produktionschef), en bred byggkunskap och erfarenhet från att ha personal och ekonomiansvar. Vi ser gärna att du jobbat med både nybyggnad och ROT-projekt med inriktning kommersiellt, kontor, labb-/forskningslokaler, industri eller samhällsfastigheter (projektstorlek: 20-400 mkr).

Erfarenhet av samverkansentreprenader / partnering och komplexa projekt är meriterande.

God datavana och körkort är ett krav. Vidare är du van av att arbeta strukturerat i ett projekthanteringsverktyg (t.ex. Byggsamordnaren) samt digitala hjälpmedel.

Vi erbjuder
Här på Oljibe erbjuds du en plats i en organisation med stor delaktighet, frihet under ansvar, varierande och intressanta projekt, kompetensutveckling, goda karriärmöjligheter samt möjlighet till förmånsbil.

Vi är ett företag som utvecklas med våra anställda och vi är övertygade om att hårt arbete och att ha kul på jobbet går hand i hand. Vi tror också att man mår bra av att sätta heder i sitt yrke och att vara stolt över det man är duktig på. Våra ambitioner för dig som jobbar här är höga. Och vi tror att du vill utnyttja det för att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Information och ansökan
Ort: Stockholm
Anställning: Heltid
Förmånsbil/tjänstebil: Ja
Individuell lönesättning

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig, Hjalmtyr Daregård, hjalmtyr.daregard@oljibe.se
Sök redan idag då urval sker löpande.

Om Oljibe
Oljibe är ett entreprenadföretag som i nära samverkan med kunden levererar general- och totalentreprenader med inriktning mot industri, kommersiella lokaler, kontor/hyresgästanpassningar och samhällsbyggnader. Familjeföretaget med anor sedan 1950 omsätter cirka 500 mkr med verksamhet i Stockholm, Uppsala och Södertälje. Vi bygger förtroenden


Sök tjänsten här


Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!