Platschef Stockholm Oljibe AB

 
Platschef Stockholm Oljibe AB


Driven platschef med erfarenhet av större projekt (50-300 mkr)

Som platschef är du en mycket viktig kugge med det övergripande ansvaret för projektet och ansvarar både tekniskt och ekonomiskt för projektets genomförande från början till slut. Du är kundorienterad, affärsinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget samt ansvarar för att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs. Du har en bred byggkunskap och erfarenhet från att ha personal och ekonomi-ansvar samt har god administrativ förmåga.

Personliga egenskaperSom person triggas du av utmaningar och att driva projekt från ax till limpa. Du tycker det är viktigt att trivas på arbetsplatsen och värdesätter utbildning och kompetensutveckling. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Du besitter ett stort tekniskt kunnande, är affärsmässig och drivande.

Du kommer du att ha totalansvar för de projekt som du driver och arbetar nära inköpare/ entreprenadingenjörer, arbetsledare och hantverkare i en dynamisk och spännande organisation.Er gemensamma uppgift är att jobba efter utsatta ramar och se till att alla beställarens krav uppfylls.Att styra projektet effektivt och leda personalen är dina viktigaste uppgifter.

KvalifikationerFör att lyckas på denna tjänst ser vi att du är en person med bred erfarenhet från byggbranschen och har erfarenhet av att arbeta i större projekt (50-300 mkr) inom både nybyggnad och ombyggnad. Gärna med inriktning på kommersiella fastigheter, kontor, labb-/forskningslokaler, skolor och industrier. Erfarenhet av samverkansentreprenader/partnering uppdrag och komplexa projekt är meriterande. Ett krav är en byggnadsingenjörsexamen (högskoleutbildning, minst 3-årig). Du har arbetat som platschef i ett antal år och kommer förmodligen från något av de större byggbolagen. God datavana och körkort är ett krav. Vidare är du van av att arbeta strukturerat i ett projekthanteringsverktyg (t.ex. Byggsamordnaren)

Du skall ha intresse och erfarenhet av ledarskap och personalledning samt förmågan att upprätta goda relationer med personal, kunder och samarbetspartners.

Vi erbjuderStor delaktighet med goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande byggföretag i utvecklings- och tillväxtfas. Attraktiva lönevillkor, förmåner, kompetensutveckling och möjlighet till tjänstebil för rätt person. Här får du möjligheten att bli en del av någonting spännande och få vara med i spännande projekt och växa, utvecklas och utmana. Bygg framtiden med oss.

Vi ser gärna fler kvinnliga sökanden då vi strävar efter en jämnare könsfördelning och en modernare byggbransch.

Ansök härOrt: Stockholm
Typ av tjänst: Platschef
Sista ansökninsdatum: 2018-05-01
Urval och intervjuer sker löpande. Förutom CV och personligt brev vill vi att du bifogar löneanspråk samt referenser.
Anställning: Heltid
Tillträde: Snarast


Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!