Processledare Bygg & Anläggning

 

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som processledare hos oss kommer du att ha ett övergripande funktions- och kvalitetsansvar för våra byggnader.

Rollen har en viktig och central funktion när det gäller att leda, driva och koordinera arbetet så att rätt åtgärder och förbättringar genomförs vid renoveringar och nybyggnationer. Du kommer att ha omväxlande arbetsuppgifter inom teknikområdet ända från idé-fas till uppföljning av avslutat projekt.

Dina viktigaste ansvarsområden kommer vara att:

  • Stödja vår drift- och underhållsorganisation i byggnadstekniska frågor.
  • Driva utredningar från idé till färdig handling tillsammans med interna och externa resurser enligt vår utredning-/projektmodell.
  • Driva projekt som hanteras i linjen.
  • Medverka som sakkunnig, kravställare och beställarrepresentant i projekt som drivs av Stockholm Vatten och Avfalls gemensamma projektorganisation.

Antar du utmaningen så kommer du att ha många omväxlade och intressanta arbetsuppgifter framför dig. Du kommer att få arbeta tillsammans med dina kollegor i ett modernt aktivitetsbaserat kontor som ligger i en historisk och vacker miljö i direkt närhet till Mälaren.

Förutom dessa spännande arbetsuppgifter, kompetenta kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även kompetensutveckling, goda anställningsförmåner, friskvårdsbidrag, gym på området, och bra flextidsvillkor.

Verksamheten är förlagd till både Lovö och Norsborgs vattenverk och du kommer att ha en huvudsaklig placering på ett av verken.

Personliga egenskaper

Du bör vara en person som är självgående, initiativtagande och kommunikativ och som brinner för att leda och samverka med andra så att vi kan genomföra vårt uppdrag på bästa sätt. Kontakter med andra inom bolaget och med externa konsulter och entreprenörer kommer att vara ofta förekommande i din roll, så stora krav ställs på affärsmässighet i kombination med social kompetens.

Din bakgrund

Vi vill att du har en civilingenjörsutbildning eller på annat sätt förvärvad kompetens med inriktning Bygg & Anläggning.

Du har lång erfarenhet av ha arbetat med bygg och betongkonstruktion.

Vi ser gärna att du har minst 1-3 års erfarenhet av att leda projekt.

Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god IT-vana.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Tomas Persson, på telefon 08-522 138 94. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår växel 08-522 120 00.

Din ansökan

Du söker tjänsten via denna länk och senast den 31 mars 2020 vill vi ha din ansökan. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen.

Låter det intressant så tveka inte att skicka in din ansökan!

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!