Projekteringsledare

 
Projekteringsledare

Logistic Contractor, eller LC som vi kort och gott kallar oss själva, är specialiserade på att utveckla och bygga lager och logistikanläggningar, utformade för effektiv och rationell hantering av stora mängder gods. Det är det enda vi ägnar oss åt. Hos oss finns därför den spetskunskap som krävs för att möta varje enskild kunds unika behov av logistiklösningar. Vi vet vad som krävs för att en logistikanläggning ska fungera, från det geografiska läget ner till detaljer kring utformningen av såväl den invändiga som den utvändiga miljön. Logistic Contractor är verksamt över hela Sverige och har dessutom dotterbolag i Norge och Danmark. Vi ingår i Wästbygg Gruppen AB. Vår organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla, vi hjälper varandra när det behövs. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar för såväl de egna arbetsuppgifterna som för inhämtande av den information som krävs för att utföra jobbet.


Som projekteringsledare är det Din uppgift att leda, planera och samordna projekteringsarbetet. Du är del i ett team och har, tillsammans med projektledare och platschef, det samlade ansvaret för projekten. Du har också nära samarbete med projektens inköpare och företagets affärsutvecklare.

I varje projekt skapar du det projekteringsteam som tar fram handlingar och beskrivningar för bygglovsprojektering, förfrågningsunderlag, bygghandlingar och relationshandlingar.

I din roll kommer Du att ha kontakt med våra kunder och arbetsplatser rörande teknikfrågor. Det innebär att Du inte alltid har Din arbetsplats i Göteborg utan att Du reser en del, dock endast med ett fåtal övernattningar per år. Du har också frekvent kontakt med myndigheter (bygglovsärenden, olika typer av tillstånd, etc.) och ansvar för projektets administration.

Som projekteringsledare rapporterar Du till projektledaren i respektive projekt.

I tjänsten som projekteringsledare ingår att:
- självständigt ansvara för planering av projekteringsarbetet och projektets dokumentation
- bistå såväl byggprojekten som hela affärsområdet med optimerade tekniska lösningar, samt vara kundkontakt i teknikfrågor
- skriva beställningar till Markprojektör, Arkitekt, Konstruktör (om inte LC’s egna resurser räcker till), El-, VVS- och Sprinklerkonsulter, Geotekniker, Brandsakkunnig, Akustiker, Miljösakkunnig samt andra specialkompetenser som projektet kräver
. tillse att handlingar för bygglov tas fram och att bygglov erhålls

Din personlighet
- Resultatinriktad
- Ambitiös
- Strukturerad och ordningsam
- Lösningsorienterad
- Väl utvecklad förmåga att planera

Dina kvalifikationer
- Byggteknisk eller annan relevant utbildning
- Minst fem års erfarenhet av projekteringsarbete eller arbete i byggnadsentreprenader med inblick i projekteringen, förvärvad inom konsultföretag och/eller byggföretag med inriktning på husbyggnad
- Dokumenterad erfarenhet av BBR och bygglagstiftningen
- God administrativ förmåga
- God datorvana

Övrig information
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Tillträdesdag: Snarast, enligt överenskommelse.

Wästbygg Gruppen omfattas utav kollektivavtal mellan Sveriges Byggindustrier och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen (Tjänstemannaavtalet) samt med Byggnads (Byggavtalet).

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Logistic Contractor med Fasticon Kompetens AB. Du söker tjänsten på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Goce Kostovski på goce.kostovski@fasticonkompetens.se eller på 0708–221417.

Ansök här 

Fasticon Kompetens är hela fastighetssveriges kompetenspartner. Fasticon Kompetens är ledande inom rekrytering och uthyrning av personal till fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

    

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!