Projektingenjör till Stockholm/Mälardalen

 
Projektingenjör till Stockholm/MälardalenVill du jobba i en modern organisation med effektiva, lärorika och roliga byggprojekt? Vi är ett expansivt byggentreprenadföretag där du har möjlighet att påverka, vara delaktig och bidra till samhällsbyggandet.

Just nu söker vi en projektingenjör med placering på projekt i Stockholmsområdet.

Om oss
Som Sveriges ledande partneringentreprenör utvecklar och bygger vi främst framtidens skolor, sjukhus och industrier. Det är meningsfulla och samhällsbärande projekt, som går i linje med vår värdegrund. Vi arbetar enbart med partnering som arbetssätt och har utvecklat flexibla system/arbetsmodeller som utmanar den traditionella byggbranschen. Vi är övertygade om att det är framtidens sätt att jobba. Tillsammans med beställare, verksamhet och övriga aktörer samverkar vi i en integrerad organisation där alla får vara med och påverka. Det ger effektiv, kvalitetssäkrad och värdeskapande byggprocess med större möjligheter till utveckling, innovationer och bättre slutresultat. Det är vårt sätt att bidra till ett bättre samhälle. Hos oss arbetar vi i ett team och i nära samarbete med alla aktörer i byggprojektet. Vi lägger stor vikt vid att skapa en laganda där alla hjälps åt och arbetar för projektets bästa.

Rollen
Som projektingenjör har du en bred och varierande roll då du ingår i projektorganisationen från tidigt skede i samband med projektering till färdigställd byggnad. Du arbetar i en grupp tillsammans med projektchef, produktionschef och förman.

I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter så som daglig styrning, kvalité-och miljöarbete, tids-och kostnadsstyrning, inköp av material samt uppföljning av projektets mål och arbetsklimat i samarbete med projektorganisationen. Du jobbar med digitala verktyg så som Dalux, Solibri, dRofus etc. Som projektingenjör hos oss får du möjlighet att ta ett större ansvar, bredda din roll och vara med och påverka både projekt och företaget i stort.

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör inom bygg. Rollen kräver ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt god samarbetsförmåga. Vi erbjuder en bred arbetsroll med högt tempo och stor delaktighet i stora byggprojekt.

ByggDialog är ett bolag med hög tillväxttakt. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas i bolaget. Vi har en flexibel arbetsmodell där du får möjlighet att prova olika roller, och erbjuder också kompetensutveckling genom vår egna utbildningsakademi.

Ansökan
Urval sker löpande så ansök gärna direkt eller så snart som möjligt.
Har du frågor vänligen kontakta HR/Personal Lena-Kajsa Höglind, tel. 070-753 88 04


ANSÖK HÄR


 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!