Projektledare

 
Projektledare

Logistic Contractor, eller LC som vi kort och gott kallar oss själva, är specialiserade på att utveckla och bygga lager och logistikanläggningar, utformade för effektiv och rationell hantering av stora mängder gods. Det är det enda vi ägnar oss åt. Hos oss finns därför den spetskunskap som krävs för att möta varje enskild kunds unika behov av logistiklösningar. Vi vet vad som krävs för att en logistikanläggning ska fungera, från det geografiska läget ner till detaljer kring utformningen av såväl den invändiga som den utvändiga miljön. Logistic Contractor är verksamt över hela Sverige och har dessutom dotterbolag i Norge och Danmark. Vi ingår i Wästbygg Gruppen AB. Vår organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla, vi hjälper varandra när det behövs. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar för såväl de egna arbetsuppgifterna som för inhämtande av den information som krävs för att utföra jobbet.


Som projektledare driver du ett eller flera byggprojekt i nära samarbete med din byggchef och våra platschefer. Du arbetar med beställarkontakter, ekonomi, projektering och produktion. Nyckeln till framgång handlar om att omsätta kundens krav och förväntningar samt att förutsättningar skapas för en god lönsamhet i projekten.

I tjänsten som projektledare ingår ansvar för:
- att bygga och utveckla goda relationer med kund och övriga intressenter i projekten
- ekonomisk uppföljning och rapportering
- att leda projekt från projektering till överlämnande
- att säkerställa miljö- och arbetsmiljöansvar genom hela projektet

Din personlighet
- Resultatinriktad
- Relationsskapande
- Ordningsam
- Väl utvecklad förmåga att planera
- Goda ledaregenskaper

Dina kvalifikationer
- Akademisk examen inriktning mot bygg, eller mångårig byggproduktionserfarenhet
- 3-5 års erfarenhet av byggproduktion
- Erfarenhet inom något eller flera av områdena: projektering, kalkyl eller inköp är meriterande
- God datavana

Övrig information
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Tillträdesdag: Snarast, enligt överenskommelse.

Wästbygg Gruppen omfattas utav kollektivavtal mellan Sveriges Byggindustrier och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen (Tjänstemannaavtalet) samt med Byggnads (Byggavtalet).

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Logistic Contractor med Fasticon Kompetens AB. Du söker tjänsten på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Goce Kostovski på goce.kostovski@fasticonkompetens.se eller på 0708–221417.

Ansök här 

Fasticon Kompetens är hela fastighetssveriges kompetenspartner. Fasticon Kompetens är ledande inom rekrytering och uthyrning av personal till fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!