Projektledare Bygg/Byggledare

 
Projektledare Bygg/Byggledare

Du blir del av Substations i Västerås. Vi befinner oss i ett expansivt utvecklingsskede med många spännande projekt där vi levererar ställverk för transmissions- och distributionsnät. Våra nyckelfärdiga ställverksprojekt innefattar främst konstruktion, apparatleveranser, bygg- och montagearbeten. Substations i Västerås, Ludvika, Norrköping, Sundsvall och Göteborg har cirka 180 medarbetare.

Uppgifter:
Som byggprojektledare/Byggledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för ledning, upphandling, planering och kvalitetssäkring av bygg- och anläggningsarbeten. Du blir huvudansvarig för vårt kompletta erbjudande inom bygg och anläggning, som utgör en central del av våra kompletta ställverksleveranser.

Krav:
Du har teknisk gymnasieutbildning eller civilingenjörsexamen Väg & Vatten i grunden. Därtill har du minst tio års branscherfarenhet och är en van MS Office-användare. Du bör ha god kännedom om AB, ABT och LOU. Det är meriterande om du har arbetat som byggledare eller projektledare inom bygg och anläggning, gärna i internationella projekt. Du talar och skriver svenska flytande. Eftersom rollen innebär internationellt arbete med globala kontakter är det en förutsättning att dina kunskaper i engelska är mycket goda. Det är naturligtvis positivt om du även behärskar andra språk. På det personliga planet är du en utpräglad ledare som både är verbal och målinriktad. Du trivs när du får arbeta i projekt där din samarbetsförmåga och dina strukturerade arbetsmetoder kommer till användning och värdesätts.

Ytterligare information
Rekryterande chef Hans Mossberg, +46 (0)21-32 83 14, svarar gärna på dina frågor. Övriga frågor ställs till rekryteringskonsult Märta Grimaldi, +4673 684 41 15. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Lennart Molin, +4621-32 41 91, Unionen: Ingrid Nilsson, +4621-32 14 66, Ledarna: Lenny Larsson, +4621-32 85 47.

Välkommen med din ansökan senast 8 april 2018. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev och betyg. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansök här

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) är pionjär med banbrytande teknik inom elektrifieringsprodukter, robotar och drivsystem, industriell automation och kraftnät. Vi betjänar kunder inom energi, industri samt transport och infrastruktur i hela världen. Med över 125 år av innovation skapar ABB idag framtiden inom industriell digitalisering samt driver energiomställningen och den fjärde industriella revolutionen. ABB verkar i över 100 länder och har ungefär 136 000 medarbetare. www.abb.comLediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!