Projektledare till Lödde Plåt Helsingborg

 
Lödde Plåt har sedan 1963 verkat inom byggnadsplåtslageri med främst entreprenad- och serviceuppdrag i Skåne. Med våra fyra produktionsanläggningar som ligger i Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad är vi geografisk spridda i Skåne, men även upp till Halland och Småland. Genom vår organisation med idag ca 70 medarbetare täcker vi såväl större entreprenader som enklare servicejobb. Våra plåtslagare har alla utbildning för arbetet som krävs och våra tjänstemän har Bas U/P.

Idag är Lödde Plåt ett av Sveriges största plåtslagerier, men framför allt är vi ett av få auktoriserade byggnadsplåtslagerier – en kvalitetsstämpel på att företaget arbetar med långsiktiga värden och hög teknisk kompetens samt utvecklade rutiner för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Det är ett bevis på att det hela tiden finns för avsikt att fortsätta utvecklas och det gör vi utifrån våra värdegrunder; långsiktighet, yrkesstolthet och trygghet genom aktivt ledarskap, strategier och utvecklingsarbeten.

Besök gärna www.loddeplat.com för mer information.

Om uppdraget:
Vill du bli vår nya Projektledare och vara delaktig i att ta Lödde Plåt Helsingborg till nästa nivå?

Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla kunder, projekt och varumärke genom att ta bli regionens självklara val för plåtrelaterade tjänster. Du och Lödde Plåt skapar stolthet genom hantverksskicklighet, engagemang och nytänkande tillsammans med dina medarbetare. Du rapporterar till Verksamhetschefen.

Projektledare: Som Projektledare fungerar du som kundernas direkta kontakt och blir ansvarig för produktion och projektledning av plåtslageriuppdrag. Du och plåtslagarna arbetar tillsammans i team kring kunder och projekt, du håller i kontakten mellan plåtslagarna och kunderna ansvarar för att kundernas förväntningar infrias och att utveckla affärerna.

Du har personalansvaret för plåtslagarna i projektet och ansvarar för arbetsmiljö och skyddsfrågor vid projekten, att kvalitets- och miljöplaner, riskanalys, egenkontroller för projekten finns. Ge förutsättningar för gott samarbete i projekten genom att inspirera och skapa engagemang.

Plåterfarenhet: Du har förståelse/kunskap om hantverket, vilket är mycket betydelsefullt i kundsammanhang. Du och plåtslagarna arbetar tillsammans i team kring kunder och projekt.

Ekonomi: Du ansvarar för att kalkyl/budget hålls och att projekttider hålls inom respektive projekt. Säkerställa att avvikelser ändringar och tillägg prissätts kan ske med stöd av verksamhetschefen. Med mål att verka för tekniskt och ekonomiskt fördelaktiga lösningar för projekten och företaget.

Entreprenadjuridik: Du har förståelse för juridiken kopplat till upphandlingar och avtal. Vid behov delta vid förhandlingar

Du är kommunikativ i tal och skrift.

Vem är du:
Du har gedigen branschvana inom plåtslageri, bygg eller VVS.

Du har erfarenhet av projektledning och därmed budget-/resultatansvar för större och mindre projekt.

Du skapar entusiasm, är positiv och ser möjligheter.

Din vilja till egen utveckling i bolaget värdesätts – Lödde Plåt värdesätter din ambition och förmåga att växa med uppdragen.

Vi erbjuder
En roll med stor frihet och stort ansvar! Hos oss möter du kollegor med olika spetskompetenser med den gemensamma viljan att långsiktigt utveckla och skapa en helhet. Du arbetar nära beslut, i projekt och team med tydligt uppsatta mål där engagemang, prestigelöshet och samarbete är framgångsfaktorer. Vi har nära till skratt och det är högt i tak med en familjär företagskultur.

Intresserad? Vi hoppas att du är intresserad av att vara med på resan och en del av Lödde Plåt, vilket innebär ”att vara bäst på det man gör”!

Intervjuer kommer att ske löpande – vi ser fram emot ditt intresse! För frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsulter Stina Nord 073-654 52 57 / Fredrika Schartau 070-510 71 30.

Sök tjänsten här


Projektledare till Lödde Plåt Helsingborg

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!