Projektledare till position i ledningsgruppen på ML DEMO AB

 
Projektledare till position i ledningsgruppen på ML DEMO AB


ML DEMO är ett välmående familjeföretag med 70 anställda och 50 inhyrda yrkesarbetare. Nu söker de en Projektledare som kommer ingå i ledningsgruppen och bidra till fortsatt tillväxt och framgång för företaget.


Arbetsuppgifter

Som Projektledare kommer du att driva stora rivningsprojekt med ett värde från en halv miljon upp till 20 miljoner. Du kommer att vara ytterst ansvarig från förfrågan till leverans och uppföljning.

Du kommer bland annat att ansvara för:
 • Räkna på projekten med hjälp av kalkyl och skicka anbud till kund
 • Bemanna projekten
 • Bidra i ledningsgruppsarbetet och utveckling av bolaget
 • Ta emot beställning och förfrågningar från kund
 • KMA
 • Ekonomisk uppföljning
 • Byggmöten
 • Uppföljning på plats
 • Fakturering

Arbetet innebär även att du kommer vara ute i fält för att följa upp och se till så att projektet går som det ska. Du kommer att ha fler projekt igång samtidigt, hur många är beroende på storlek. ML DEMO AB har mycket gott rykte på marknaden och vill att det ska fortsätta vara så. Det är därför viktigt att deras nästa Projektledare alltid sätter kunden i första hand. Du har en orädd inställning, vågar ta för dig och är inte rädd att göra fel samtidigt som du är bekväm med att fatta snabba beslut på egen hand.

Vi söker dig som
 • Har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete från rivningsbranschen, bygg- och eller avfalls- och återvinningsbranschen där du haft styrning i projekt och direktkontakt med kund och leverantörer
 • Är obehindrad I det svenska språket i tal och skrift
 • Har B-Körkort

Det är meriterande om du tidigare suttit med i ledningsgrupp där du varit med och fattat beslut.

Som person beskriver du dig som kundfokuserad och relationsbyggande, med god känsla för service. Du tar gärna initiativ till förbättringar och utveckling, och anpassar dig till förändrade förutsättningar på ett konstruktivt sätt.

Om företaget
ML Demo AB är en partner i byggbranschen. Bolaget grundades 1989 och har de senaste 14 åren ägnat sig åt allt från små till stora uppdrag. De demonterar fortfarande pannor i villor, flerfamiljshus och industribyggnader. De sanerar fortfarande asbest varhelst det återfinns. Men det har blivit rivningen som tar det mesta av deras tid. Allt från några dagars rivningsuppdrag av ett sommarhus eller en villa till flera år långa rivningsuppdrag såsom i Gallerian-Urban Escape, Sergel Plaza hotell, Astoriahuset, Konserthuset och Nationalmuseum i Stockholm, samt nu senast, Medborgarhuset. Läs gärna mer på www.mldemo.com

På kontoret i Saltsjö-Boo sitter Projektledare, Kalkyl, Ekonomi samt Administratör. Organisationen är platt utan någon form av hierarki och med stor möjlighet att få vara med och påverka. Det finns en stor kompetens bland alla deras medarbetare som de vill ska bestå många år framöver.

Kontakt

Emelie Karlsson
Senior Consultant
emelie.karlsson@awexecutivesearch.se
+46 70 161 79 16

Emeli Bergenhag
Head of Operations
emeli.bergenhag@awexecutivesearch.se
+48 073 640 92 18

APPLY


Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!