Region Bygg Öst 2 söker Projektchef

 
Region Bygg Öst 2 söker ProjektchefPeab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vill du vara med och utveckla Stockholm med kranskommuner?

Peab är med och bygger flera av Stockholms mest intressanta och utmanande projekt, bland annat Medborgarhuset, Liljevalchs, Ledamotshuset, Kämpetorpsskolan, Sollentuna Sjukhus och vårt egna nya kontor i Ulriksdal.

Till regionen söker vi nu två erfarna projektchefer.

Region Bygg Öst 2 är främst inriktad mot kommersiella projekt men bygger även bostäder. Vår verksamhet präglas av mångsidighet och bredd. Vår region är idag fördelad på sju arbetschefsgrupper som är verksamma i Stockholm med kranskommuner med kontor i Solna och Södertälje. Vi har en god marknad och en bra ekonomi med många spännande projekt som ligger framför oss.

Som projektchef har du en ansvarsfylld roll och är delaktig i hela projekt, från utvecklingen i tidiga skeden till projektering och produktion. Du har ansvar för allt från planering och ekonomi till kontrakt, miljö, arbetsmiljö och kvalitet. Du är mån om att skapa goda relationer och arbetar nära både egen personal, underentreprenörer och kunder. Det är viktigt att du är drivande, engagerad och har god kommunikations- och samverkansförmåga. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning och minst 5 års erfarenhet från byggbranschen.

Våra engagerade medarbetare och vårt lagarbete är en nyckel till vår framgång och våra projekt drivs av kompetenta team som tillsammans når våra uppsatta projektmål.

Är du en person som kan och vill bygga framtidens hållbara samhälle tillsammans med oss? Ta då chansen och sök tjänsten som projektchef!

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Sofia Söderström, HR-chef tel: 0725-33 30 40

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2018-11-23

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!