Senior Säljare

 
Senior Säljare

Framtidens sätt att bygga tillhör byggsystem i trä. Vi startar nu Södra Buildning Systems och vill bygga vårt team med fem helt nya tjänster för framtidens byggmaterial, CLT. Vill du vara med på resan så är det nu den startar. Vi söker Produktionschef, Produktchef, Projekt- och Marknadsutvecklare och Affärsmässig teknikansvarig.

Södra är Sveriges största skogsägarförening med mer än 51 000 skogsägare som medlemmar. Vi är otroligt stolta över att nyligen ha mottagit utmärkelsen som Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Vår verksamhet baseras på förädling av medlemmarnas förnybara skogsråvara. I skogen växer framtiden, nu söker vi dig som vill vara med och växa med oss på Södra. Vår   långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder och ursprung.

Dina arbetsuppgifter
Som Senior Säljare kommer du att kliva in i Södras allra färskaste produktområde och framtidens byggmaterial, CLT. Det är nu, vi tillsammans, kommer att ta ett steg längre för att skapa förutsättningarna för att bygga högt, i trä. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med flera nyrekryterade där drivkraften är att bli en av Europas ledande leverantörer till byggnation av massivt trä.

I rollen som Senior Säljare ansvarar du för skapandet och uppbyggnaden av affärsområdets kundportfölj och arbetssätt. Där kommer du att driva utvecklingen av den operativa och strategiska säljprocessen, implementera försäljningsplan, ansvara för kundlönsamhet och försäljningsvolym. En viktig del i rollen är att skapa förtroende på marknaden, vårda och utbilda våra kundrelationer. Ditt arbete sker med ett holistiskt synsätt i nära samarbete med övriga inom organisationen för att kunna transformera leads till lönsamma order och leveranser.

Är det här du?

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller förvärvad jämförbar utbildning och erfarenhet. Du har en god förmåga att omsätta våra övergripande visioner, värderingar och mål till verklighet samt strukturerat och uthålligt arbeta mot dem. Du har förståelse för byggbranschen och dess behov av kommersiell och teknisk lösning för byggnadsstomme i trä. Du har i din ryggsäck tidigare erfarenhet av försäljning med teknisk karaktär, kundrelationer och förhandlingsvana. Du är i din natur utåtriktad och trivs med att vara socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och skapa långvariga relationer.

Vårt mål är att positionerna Södra som Prefered Partner inom massivt byggande i trä. Vi vill skapa en unik kundupplevelse i mötet med Södra, där din förmåga att skapa tillit och delaktighet kommer att vara en mycket viktig ingrediens. Andra egenskaper som vi efterfrågar hos dig är beslutsamhet, mod, engagemang och lyhörd. För här, här kan du växa in i och upp mot, framtidens byggsystem med oss!

Södra Erbjuder

Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis sjukvårdsförsäkring, friskvårdsersättning, konst- och designklubb, och stugor/lägenheter att hyra.

Placering

Du kommer att vara placerad i Värö där anläggningen för CLT samlokaliseras med Södras massabruk och sågverk för tillgång till grön el och färdig infrastruktur. Resor i tjänsten är vanligt förekommande.

Vill du veta mer?

Varmt välkommen med din ansökan senast den 23 maj. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Axelsson på 072-583 48 03. För frågor om verksamheten är välkommen att kontakta rekryterande chef Jörgen Hermansson på 070-328 27 05 eller besöka https://www.sodra.com/buildingsystems.
Vill du också på ett snabbt och smidigt sätt ta del av hur vår rekryteringsprocess går till, hittar du den informationen här; Södras rekryteringsprocess

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!